Football Talk

«Λίβερπουλ και Γιουβέντους δίνουν μάχη για τον Αγκιμπού»

«Λίβερπουλ και Γιουβέντους δίνουν μάχη για τον Αγκιμπού»

Νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Αγκιμπού Καμαρά έχει τραβήξει το ενδιαφέρον τόσο της Λίβερπουλ όσο και της Γιουβέντους.

Σχετικά Άρθρα

Καθημερινά δημοσιεύματα αποκαλύπτουν νέες ομάδες οι οποίες ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Αγκιμπού Καμαρά. Έτσι λοιπόν και σήμερα (26/11) η «dailystar. co. uk» δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ στο οποίο αναφέρεται στο γεγονός πως η Λίβερπουλ όχι μόνο «παρακολουθεί» στενά τον παίκτη, κάτι που έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες, αλλά και πως δίνει μια… μάχη με τη Γιουβέντους καθώς αμφότερες θέλουν να κάνουν τον παίκτη του Ολυμπιακού δικό τους! Επιπλέον αναφέρεται πως κι άλλες ομάδες κοιτάζουν την περίπτωση του 20χρονου, μεταξύ αυτών και οι Μίλαν και Μπρέντφορντ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Η Λίβερπουλ φέρεται να εμπλέκεται σε μια μεταγραφική μάχη εναντίον της Γιουβέντους , της Μίλαν και της Μπρέντφορντ στην κούρσα για την απόκτηση του θαυματουργού του Ολυμπιακού Αγκουιμπού Καμάρα.

Ο Καμαρά έχει παίξει μόλις έξι μήνες ποδόσφαιρο, αλλά είναι ήδη ένα από τα πιο συναρπαστικά ταλέντα στην Ευρώπη και προσελκύει το ενδιαφέρον των Reds.

Η καριέρα του ξεκίνησε στη Λιλ , κάνοντας το επαγγελματικό του ντεμπούτο τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, προτού ενταχθεί στον ελληνικό γίγαντα Ολυμπιακό την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ο μέσος πρωταγωνιστεί από τότε που μετακόμισε στην αθηναϊκή ομάδα και έγινε κανονικός στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, πραγματοποιώντας 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν.

Με την ευελιξία να παίζει ως νούμερο 10, στα άκρα, σε ένα μπροστινό τρίποντο ή ως κεντρικός μέσος, οι εμφανίσεις του Καμάρα τράβηξαν γρήγορα τα βλέμματα των κορυφαίων συλλόγων.

Έχει σκοράρει πέντε γκολ και έχει σημειώσει δύο ασίστ μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένου ενός θεαματικού ανοίγματος στο ντέρμπι επί της ΑΕΚ την περασμένη εβδομάδα.

Ο Καμαρά έχει εντυπωσιάσει και στην ευρωπαϊκή σκηνή, ξεκινώντας όλα τα παιχνίδια των ομίλων του Ολυμπιακού Γιουρόπα Λιγκ, καθώς εξασφάλισε τη θέση του στην πρώτη φάση με έναν αγώνα μπροστά.

Αυτές οι εμφανίσεις έχουν πλέον δημιουργήσει το σκηνικό για μια μεταγραφική μάχη μεταξύ Λίβερπουλ, Γιούβε, Μίλαν και Μπρέντφορντ».

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0