Football Talk

Ίντερ – Σαχτάρ 2-0: Ένα βήμα πιο κοντά στoυς «16» με πρωταγωνιστή τον Τζέκο! (video)

Ίντερ – Σαχτάρ 2-0: Ένα βήμα πιο κοντά στoυς «16» με πρωταγωνιστή τον Τζέκο! (video)
Με δύο γκολ του Τζέκο η Ιντερ κατάφερε να νικήσει την Σαχτάρ Ντόνετσκ (2-0) και με ματς περισσότερο πέρασε στην πρώτη θέση του ομίλου.

Μπορεί οι «νερατζούρι» να είδαν 2 γκολ τους να ακυρώνονται αλλά δεν πτοήθηκαν και σκόραραν άλλα 2 με «λυτρωτή» τον Τζέκο και ανέβηκαν στην κορυφή του ομίλου με τη Ρεάλ Μαδρίτης να αντιμετωπίζει στις 22:00 την Σέριφ.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησαν αρκετές επικίνδυνες προϋποθέσεις για την εστία του Τρούμπιν. Σε μία εξ αυτών, στο 25’, ο Πέρισιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά όμως το γκολ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ στον Νταρμιάν που έβγαλε τη σέντρα.

Στο 57’ η μπάλα κατέληξε εκ νέου στα δίχτυα της Σαχτάρ, από τον Λαουτάρο, όμως για μία ακόμη φορά το γκολ ακυρώθηκε, καθώς είχε γίνει φάουλ στον Ματβιένκο.

Την λύση στον γρίφο που είχε θέσει για περισσότερο από μια ώρα παιχνιδιού η Σαχτάρ κατάφερε να δώσει στην Ίντερ ο Έντιν Τζέκο. Αρχικά στο 62΄ ο Βόσνιος επιθετικός, μετά από μια ασταθή απομάκρυνση της μπάλας στη αντίπαλη περιοχή και με μονοκόμματο σουτ την έστειλε στη γωνία του Τουρμπίν για το 1-0 στο 61’!

Το προβάδισμα έδωσε θάρρος στους «νερατζούρι» που αποφάσισαν πως ήταν ώρα να τελειώσουν μια και καλή τους Ουκρανούς, με τον Τζέκο να χτυπά για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα λεπτά και να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Συγκεκριμένα στο 67΄ο έμπειρος επιθετικός έλαβε γλυκιά σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά νίκησε εκ νέου τον τερματοφύλακα της Σαχτάρ, δίνοντας στην ομάδα του πολύτιμο «τρίποντο» που την ανέβασε στην κορυφή του ομίλου.





Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ρανόκια, Μπαστόνι, Νταρμιάν (76’ Ντ’ Αμπρόζιο), Μπαρέλα (78’ Βιδάλ), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (86’ Σένσι), Πέρισιτς (86’ Ντιμάρκο), Μαρτίνες (68’ Κορέα), Τζέκο

Σαχτάρ (Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι): Τρούμπιν, Ντοντό, Βιτάο, Μάρλον, Ματβιένκο, Στεπανένκο (46’ Αντόνιο), Μαϊκόν, Τετέ (80’ Μάρλος), Σόλομον (81’ Μούντρικ), Πεντρίνι (73’ Μπονταρένκο), Φερνάντο

Ευτυχία Γιαπουτζή

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0