Football Talk

Μαρτίνς: «Θέλουμε να συνεχίσουμε στο Europa και αυτό προστάζει η ιστορία μας» (video)

Μαρτίνς: «Θέλουμε να συνεχίσουμε στο Europa και αυτό προστάζει η ιστορία μας» (video)

Όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πέμπτη (25/11, 22:00) την Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε έναν κρίσιμο αγώνα για τους «ερυθρόλευκους», με τον Πέδρο Μαρτίνς να σχολιάζει την επικείμενη αναμέτρηση στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρτίνς:

Για τη διάταξη, τα πρόσωπα και τα τυχόν προβλήματα στο αγωνιστικό σκέλος:

«Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα. Κάποια απουσία μετά την ΑΕΚ. Οι απόντες με την ΑΕΚ, οι Κούντε και Καρμπόβνικ προπονήθηκαν χθες κανονικά. Θα τους αξιολογήσουμε ξανά, όμως είναι καλά. Με εξαίρεση τον Φορτούνη που θέλει καιρό ακόμα είμαστε καλά. Όσον αφορά στις αλλαγές στα πρόσωπα και τη διάταξη δεν θα σας τα πω. Παρότι οι αποφάσεις έχουν ληφθεί δεν θα το κάνω. Δεν το κάνω ποτέ. Επίσης το παιχνίδι σε σχέση με την Τουρκία θα είναι πολύ διαφορετικό».

Για το εάν τον προβληματίζει η αντίδραση της άμυνας με την ΑΕΚ:

«Πραγματικά στην ΑΕΚ κάναμε πολύ καλό παιχνίδι τακτικά. Με εξυπνάδα. Κάναμε πράγματα που είχαμε εφαρμόσει για να εκπλήξουμε τον αντίπαλο. Λάθη υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Τα λάθη στην άμυνα ήταν ατομικά. Εάν ήταν συνολικό πρόβλημα στην άμυνα ναι θα με απασχολούσε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το ματς με την ΑΕΚ και αυτά τα ατομικά λάθη συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο».

Για το ότι ο Περέιρα αλλάζει το σχήμα με 4 πίσω και την προσέγγισή του και το πόσο τον επηρεάζει αυτό:

«Υπάρχει μία αμφιβολία για εμάς. Με 4 μπακ, με 3 ή 5 μπακ. Εάν θα το κάνει με έναν από τους 3 τρόπους. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια. Έχουμε δουλέψει. Έχουμε τις πληροφορίες μας που θα εκμεταλλευτούμε χωρίς να είμαστε 100% το πως θα εμφανιστεί η Φενέρ. Όταν λέμε να προσαρμοστούμε στις ανάγκες ίσως αλλάξει η στρατηγική και η τακτική μας αλλά όχι η ιδέα του παιχνιδιού μας. Να εκμεταλλετούμε τις στιγμές μας στο παιχνίδι και μπροστά στον κόσμο μας για να κάνουμε μία ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά».

Για το ότι η Μπαρτσελόνα ή η Μπενφίκα μπορεί να προκύψουν στον θεσμό και το εάν είναι κίνητρο αυτό για τον Ολυμπιακό και σε σχέση με τη διοργάνωση που θέλει να παίξει στη συνέχεια:

«Όχι ποτέ δεν μας πέρασε από το μυαλό να μην συνεχίσουμε στο Europa. Αυτός είναι ο στόχος. Είτε είναι η Μπαρτσελόνα είτε η Μπενφίκα είναι δεδομένο πως εξελίσσεται το Europa σαν ένα μικρό Champions League. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε στο Europa και αυτό προστάζει η ιστορία και η κουλτούρα του συλλόγου μας».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός σε σχέση με την Άιντραχτ:

«Στη Γερμανία από την Άιντραχτ χάσαμε δίκαια. Στην Ελλάδα εάν δεν μας άξιζε η ισοπαλία σίγουρα δεν μας άξιζε η ήττα. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε και δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί και στην άμυνα για να μην πάθουμε ότι στο τελευταίο λεπτό με την Άιντραχτ. Γενικότερα κάναμε ένα ωραίο και μεγάλο παιχνίδι στο γήπεδό μας με την Άιντραχτ και το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο για εμάς».



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0