Football Talk

Τεράστιο διπλό της Βέροιας μέσα στον ΠΑΟΚ Β’ – Ισοπαλία στο 96’ για Ολυμπιακό Β’, έμεινε στο «Χ» και η ΑΕΚ Β’ (video)

Τεράστιο διπλό της Βέροιας μέσα στον ΠΑΟΚ Β’ – Ισοπαλία στο 96’ για Ολυμπιακό Β’, έμεινε στο «Χ» και η ΑΕΚ Β’ (video)

Η 4η αγωνιστική της Superleague 2 ολοκληρώθηκε και στους δύο ομίλους με εξαιρετικές αναμετρήσεις και τις Β’ ομάδες να χάνουν βαθμούς.

Γκολ και θέαμα είχε η 4η αγωνιστική της Superleague 2, στην οποία έχασαν βαθμοί όλες οι Β’ ομάδες των «μεγάλων». Ταυτόχρονα, η Ξάνθη διέλυσε την Καβάλα ενώ στις νίκες επέστρεψε η Κηφισιά.

Όσο για τους «μεγάλους», τόσο ο ΠΑΟΚ Β’ όσο και οι Ολυμπιακός Β’ και ΑΕΚ Β’ άφησαν βαθμούς. Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος υπέστη ήττα-σοκ από την Βέροια στην έδρα του, και μάλιστα με ανατροπή. Ο Δημήτρης Πανίδης άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, όμως ο Γιακουμάκης ισοφάρισε στο 23’ για την Βέροια και ο Πασάς από τα έντεκα βήματα, ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Το παιχνίδι είχε και τρεις αποβολές. Δύο του ΠΑΟΚ και μία της Βέροιας. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Ολυμπιακός Β’, ο οποίος πήρε την ισοπαλία στο 96’. Ο Νίκολιτς άνοιξε το σκορ στο 29’ όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν δύο γκολ σε διάστημα 13 λεπτών. Ο Ζιάκας αρχικά ισοφάρισε στο 75’ και ο Γιαννίτσης με κεφαλιά ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 88’. Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν εκείνος που δεν επέτρεψε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, με γκολ στο 96’.

Τέλος, η ΑΕΚ Β’ «κόλλησε» στην Κρήτη απέναντι στον Εργοτέλη. Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις, με τους Κρητικούς να προσπαθούν να βρουν το πολυπόθητο γκολ αλλά την Ένωση να διατηρεί το 0-0 μέχρι το τέλος και να αφήνει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα. Όσο για τα άλλα παιχνίδια, η Ξάνθη πανηγύρισε μία τεράστια νίκη στην έδρα της Καβάλας, όπου και νίκησε με 6-0 (!) ενώ σημαντικές νίκες πήραν και οι Ολυμπιακός Βόλου και ΑΕΛ.

Στις νίκες επέστρεψε και η Κηφισιά, επικρατώντας με 1-0 του Αστέρα Βλαχιώτη εκτός έδρας, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντόριβαλ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0