Football Talk

Μασούρας: «Στόχος μας είναι να είμαστε στις πρώτες θέσεις» (video)

Μασούρας: «Στόχος μας είναι να είμαστε στις πρώτες θέσεις» (video)

Όσα δήλωσε ο Γιώργος Μασούρας στην συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μασούρας μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον κρίσιμο αγώνα κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Για την φετινή χρονιά του και το εάν περιμένει να βρει παραπάνω χώρους:

«Δεν μπορώ να απαντήσω εγώ για το 1ο ερώτημα. Όσον αφορά στο 2ο ερώτημα σίγουρα καταλαβαίνετε πως οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Θα προσαρμοστούν πάνω σε εμάς. Θα έχει πιο μεγάλες δυσκολίες από το πρώτο παιχνίδι».

Για τα γκολ του και το εάν προτιμά ασίστ:

«Σίγουρα το γκολ έχει άλλη αίγλη. Όμως το να βοηθάς την ομάδα σου είτε σκοράροντας είτε με ασίστ σε κάνει χαρούμενο. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό».

Το τι διαφορετικό πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός:

«Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο όταν παίζουμε στην έδρα μας παρά μόνο τη νίκη. Σίγουρα είναι θέματα που αναλύουμε μετά τα ματς. Προσπαθούμε να τα διορθώνουμε για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Θα πρέπει το αβαντάζ που παίρνουμε στα ματς να το κρατάμε».

Το εάν θα απαντούσε κάτι στον Οζίλ και τη Φενέρ:

«Υπάρχει σίγουρα εγωισμός και ο παίκτης αυτός που έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και οι συμπαίκτες του θα θέλουν αποτέλεσμα μετά την ήττα τους στην Τουρκία . Δεν υπάρχει κάτι άλλο όμως για εμάς. Όταν παίζουμε στην έδρα μας με κάθε σεβασμό στον αντίπαλο εμείς θέλουμε να νικήσουμε και πιστεύω θα νικήσουμε κιόλας».

Το ότι κάθε φορά που βάζει γκολ ο Ολυμπιακός νικάει:

«Εντάξει. Ας ευχηθούμε όλοι να σκοράρω αύριο. Δεν έχουμε συζητήσει κάτι αντίστοιχο. Θέλω να σκοράρω. Ελπίζω να το κάνω και αύριο αυτό για την εκπλήρωση του στόχου μας. Εάν συμβεί καλοδεχούμενο».

Το εάν έχουν σκεφτεί το τι θέση θα ήθελαν:

«Όχι δεν έχουμε μπει σε τέτοια διαδικασία. Εγώ δεν το σκέφτομαι καθόλου. Πάντα στόχος μας είναι να είμαστε στις πρώτες θέσεις. Θέλουμε να διακριθούμε. Ποδόσφαιρο είναι ποτέ δεν ξέρεις. Ο στόχος είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση και να διακριθούμε».



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0