Football Talk

Τουρκικά ΜΜΕ: «Θα μπορέσει ο Περέιρα να πάει στην Αθήνα ή θα συλληφθεί;»

Τουρκικά ΜΜΕ: «Θα μπορέσει ο Περέιρα να πάει στην Αθήνα ή θα συλληφθεί;»

Τα όσα συνέβησαν σχετικά με τον Βίτορ Περέιρα στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό το 2019 θυμήθηκε ο τουρκικός Τύπος ενόψει του ματς των «ερυθρόλευκων» με την Φενέρμπαχτσε.

Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε αναμετρώνται την Πέμπτη (24/11, 22:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Europa League. Σύμφωνα με τα δημοσίευμα της «fotospor», στη διοίκηση του τουρκικού συλλόγου υπάρχει ανησυχία για το αν θα μπορέσει ο προπονητής Βίτορ Περέιρα να ταξιδέψει στην Ελλάδα και αν τελικά οι ελληνικές αρχές προχωρήσουν στη σύλληψή του.

«Θα μπορέσει ο Βίτορ Περέιρα να πάει στην Αθήνα; Αν φύγει θα τον συλλάβουν στο αεροδρόμιο ή όχι; Διότι ο Περέιρα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 8 μηνών το 2019 για τα αδικήματα της 'απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης και εισόδου εντός του αγωνιστικού χώρου με σκοπό την διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής αγώνα, προ ενάρξεως αυτού», αναφέρουν συγκεκριμένα.

Την Παρασκευή 9/6 το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών επέβαλε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή στον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα και στον ποδοσφαιριστή Παϊτίμ Κασάμι, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι για την κατηγορία της «απρόκλητης εξύβρισης». Οι δύο άντρες καταδικάστηκαν μετά τον προημιτελικό του Κυπέλλου τον Μάρτιο του 2015 ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στον οποίο οι δύο κατηγορούμενοι προκάλεσαν τους οπαδούς της Ένωσης με χειρονομίες κατά την επίτευξη του γκολ των «ερυθρολεύκων».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0