Football Talk

Ένοχος ο Μπενζεμά για τον εκβιασμό του Βαλμπουενά με ερωτικό βίντεο!

Ένοχος ο Μπενζεμά για τον εκβιασμό του Βαλμπουενά με ερωτικό βίντεο!

Ένοχος κηρύχθηκε ο Καρίμ Μπενζεμά για την υπόθεση του εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά με το ερωτικό βίντεο!

Ο Γάλλος επιθετικός καταδικάστηκε από το αρμόδιο δικαστήριο των Βερσαλλιών σε μονοετή φυλάκιση με αναστολή και θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο ύψους 75.000 ευρώ. 

Οι δικηγόροι του Μπενζεμά είχαν ζητήσει την απαλλαγή του από τις κατηγορίες για τον εκβιασμό του άσου του Ολυμπιακού, ενώ είχαν επιτεθεί και στον Βαλμπουενά κατά την εκδίκαση της υπόθεσης. 

«Ο Βαλμπουενά είναι θύμα των πράξεων του. Είναι ο ίδιος που έγραψε το ερωτικό βίντεο. Και υπάρχει άλλο ένα θέμα καθώς ουδείς ασχολείται με τη γυναίκα που είναι μαζί, ούτε καν οι αστυνομικοί» είπαν αρχικά και συμπλήρωσαν: 

Ο Βαλμπουενά έγραψε το βίντεο σαν να έβγαζε selfie. Η κοπέλα δεν ήξερε ότι γινόταν καταγραφή. Το να γράψεις σε βίντεο κάποιον χωρίς να το γνωρίζει κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης είναι παράνομο». 

Η εισαγγελέας της υπόθεσης, Σεγκολέν Μαρέ, είχε τονίσει: «Ο κ. Μπενζεμά ήταν ένα κομμάτι στρατηγικής και το γνώριζε". Επιπλέον, υπογράμμισε ότι ο στράικερ τη Ρεάλ είχε "εξουσία", δεν "έβαλε μαχαίρι στο λαιμό του Βαλμπουενά", όμως τον συμβούλευσε να "πάρει την σωστή απόφαση». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0