Football Talk

Γιαννίκης στους παίκτες της ΑΕΚ: «Ήταν μάθημα για όλους το ντέρμπι, να γίνουμε πιο κυνικοί» – Η ανάλυση των γκολ

Γιαννίκης στους παίκτες της ΑΕΚ: «Ήταν μάθημα για όλους το ντέρμπι, να γίνουμε πιο κυνικοί»  – Η ανάλυση των γκολ

Ο τεχνικός της ΑΕΚ στην προπόνηση της Τρίτης (23/11) ανέλυσε στους παίκτες του το ματς με τον Ολυμπιακό, τονίζοντάς τους τα λάθη που έγιναν.

Σχετικά Άρθρα

Όπως συμβαίνει πάντα μετά τα ματς έτσι και τώρα ο Αργύρης Γιαννίκης ανέλυσε στους παίκτες του τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής στην προπόνηση της ΑΕΚ μέσω βίντεο – ανάλυσης τόνισε πως «ήταν ένα μάθημα για όλους μας αυτό το παιχνίδι. Μάθαμε πως κάθε λάθος μάς κοστίζει και πως κάθε δώρο που κάνουμε στον αντίπαλο, το πληρώνουμε πολύ ακριβά. Θέλει συγκέντρωση 90 λεπτά και να είμαστε πάντα έτοιμοι να αντιδράσουμε σωστά, σε οποιαδήποτε φάση κι αν γίνει μέσα στο παιχνίδι. Επιπλέον, πρέπει να γίνουμε πιο κυνικοί στην επίθεση. Τέσσερις φάσεις έκανε ο Ολυμπιακός, έβαλε τρία γκολ. Εμείς είχαμε τη μπάλα, βγαίναμε σωστά μπροστά, όμως δεν απειλούσαμε όσο και όπως θα έπρεπε».

Από εκεί και πέρα ο Γιαννίκης ανέλυσε κάθε ένα από τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα. Στο πρώτο του Αγκιμπού Καμαρά τόνισε πως «είχαμε 11 παίκτες στην περιοχή μας στο κόρνερ και βρέθηκε αμαρκάριστος παίκτης του αντιπάλου που έκανε το γκολ, έλειψε η ισορροπία στα μαρκαρίσματα και η συγκέντρωση στο 1ο λεπτό και την πρώτη φάση». Επίσης, ειδική αναφορά έγινε και στον Σιμάνσκι που έπρεπε να ήταν πάνω στον Αγκιμπού.

Για το 2ο γκολ του Ολυμπιακό ο Γιαννίκης στάθηκε στην κακή επικοινωνία που είχαν οι Βράνιες – Μήτογλου, παίζοντας χωρίς συνεργασία το τεχνικό οφσάιντ που δεν έπιασε, ενώ σημείωσε την αυτοθυσία του Μισελέν να τρέξει για να προλάβει τον Ελ Αραμπί. Για το 3ο γκολ ο προπονητής σημείωσε στον Μοχαμάντι πως είχε καλύτερες επιλογές να δώσει τη μπάλα, από το να επιλέξει να τη γυρίσει (και μάλιστα λανθασμένα) στον τερματοφύλακα.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0