Football Talk

Γιανγκ Μπόις – Αταλάντα 3-3: Ματσάρα στην Ελβετία και… όλα ανοιχτά στην τελευταία αγωνιστική! (video)

Γιανγκ Μπόις – Αταλάντα 3-3: Ματσάρα στην Ελβετία και… όλα ανοιχτά στην τελευταία αγωνιστική! (video)

Ένα συναρπαστικό ματς διεξήχθη στην Ελβετία με την Γιανγκ Μπόις και την Αταλάντα να αναδεικνύονται ισόπαλες με 3-3 στην 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Champions League.

Απίθανα πράγματα είδαμε απόψε στην Ελβετία! Γιανγκ Μπόις και Αταλάντα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Champions League, σ’ ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς! Νωρίτερα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικρα΄τησε 2-0 της Βιγιαρεάλ και «κλείδωσε» την πρωτιά της στον όμιλο.

Το σκορ με το «καλησπέρα» άνοιξαν οι Ιταλοί! Στο 10ο μόλις λεπτό ο Ζαπάτα πήρε μια κοντινή πάσα και στη συνέχεια «κεραυνοβόλησε» τον αντίπαλο κίπερ για το 1-0!

Οι Ελβετοί ωστόσο δεν σάστισαν και κατάφεραν να βρουντην απάντηση! Συγκεκριμένα στο 39’ κι έπειτα από την εκτέλεση του κόρνερ, ο Σιεμπάτσου εισέβαλε στην περιοχή και με κεφαλιά έκανε το 1-1!

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου όμως, η Αταλάντα πήρε ξανά «κεφάλι» στην αναμέτρηση! Στο 51ο λεπτό ο Παλομίνο πήρε μια εξαιρετική πάσα και με ένα πολύ δυνατό σουτ σημείωσε το 2-1.

Η Γιανγκ Μπόις όμως… σηκώθηκε ξανά και έφερε την ισορροπία για ακόμη μία φορά στην αναμέτρηση! Με τον Σιέρο να δείχνει ψυχραιμία μέσα στην περιοχή και να εξαπολύει ένα ωραίο σουτ, οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-2 στο 80’!

Δύο λεπτά αργότερα και με τους Ελβετούς να είναι ασταμάτητοι, οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή! Συγκεκριμένα ο Χεφτί πέτυχε ένα φοβερό γκολ στο 84’, στέλνοντας τη μπάλα στο «παραθυράκι» του αντίπαλου κίπερ.

Το παιχνίδι όμως δεν σταμάτησε εκεί. Ο Μουριέλ μπήκε αλλαγή στο ματς στο 87’ και η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο έμελλε να είναι καθοριστική. Με την είσοδό του ο Κολομβιανός ανέλαβε την εκτέλεση ενός φάουλ έξω από την περιοχή και με απευθείας εκτέλεση έκανε το 3-3 και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Αταλάντα.

ΓΙΑΝΓΚ ΜΠΟΙΣ: Φεβρ, Χέφτι, Μπίργκι, Λοπέρ, Γκαρσία, Αέμπισερ, Μαρτίνς (89' Κανγκά), Ρίντερ (67' Σιέρο), Ελία (67' Μαμπιμπί), Σιεμπατσό, Ενγκαμαλό

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Τολόι, Ντεμιράλ (71' Τζιμσίτι), Παλομίνο, Τζαπακόστα (46' Πεζέλα), Ντε Ρον, Φρόιλερ (78' Πεσίνα), Μάλε (87' Μουριέλ), Μαλινόβσκι, Σαπάτα, Πάσαλιτς (71' Κόπεμαϊνερς)

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0