Football Talk

Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2: Ρονάλντο και Σάντσο… βύθισαν το «κίτρινο υποβρύχιο» και έστειλαν τους κόκκινους διαβόλους στα νοκ - άουτ του Champions League! (video)

Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2: Ρονάλντο και Σάντσο… βύθισαν το «κίτρινο υποβρύχιο» και έστειλαν τους κόκκινους διαβόλους στα νοκ - άουτ του Champions League! (video)

Πολύ μεγάλο «διπλό» (2-0) πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Βιγιαρεάλ, όπου με τα γκολ των Ρονάλντο (78’) και Σάντσο (90’) σφράγισε την πρόκριση στους «16» του Champions League.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποτελεί παρελθόν, ο Μάικλ Κάρικ το παρόν στον πάγκο και τα νοκ άουτ του Champions League αποτελούν το μέλλον. Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει και στο 5ο ματς των ομίλων, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε από την έδρα της Βιγιαρεάλ (0-2) και πήρε την πρόκριση.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο ημίχρονο πέρασε εντελώς… αδιάφορα και για τις δύο ομάδες, αφού οι ευκαιρίες που υπήρξαν ήταν ελάχιστες και κυρίως από πλευράς Βιγιαρεάλ.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» είχε την απόλυτη κυριαρχία και μόλις στο 5’ απείλησε με τον Γκόμεζ, το σουτ του οποίου έβγαλε ο Ντε Χέα. Το ίδιο συνέβη και πέντε λεπτά αργότερα. Στο 10’ οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρίας, ο Γιέρεμι Πίνο εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες, βρέθηκε σε θέση βολής, όμως το σουτ του πέρασε δίπλα από την εστία! 

Ποιος άλλος; Μα φυσικά ο Κριστιάνο…!

Στην επανάληψη η ομάδα του Κάρικ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προσπαθούσε περισσότερο να φτιάξει φάσεις ώστε να σκοράρει. Ωστόσο, την πολύ μεγάλη φάση την είχε ξανά η Βιγιαρεάλ, αυτή τη φορά στο 59’. Ο Τριγκέρος εκτέλεσε με δύναμη, η μπάλα αναπήδησε στο χόρτο, όμως ο Ντε Χέα εκτινάχθηκε στη γωνία του και κράτησε το μηδέν.

Ό,τι δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι σε τόσες φάσεις, το πέτυχε ο συνήθης ύποπτος Κριστιάνο Ρονάλντο στο 78’! Ο Ρούλι έδωσε πάσα στον Καπού που έχασε την μπάλα υπό πίεση, αυτή έφτασε στον Ρονάλντο που με τη μία έκανε το 1-0 προ του εξερχόμενου Αργεντινού τερματοφύλακα! Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 90' Σάντσο!

Το συγκεκριμένο σκορ έμεινε μέχρι το τέλος με τους «κόκκινους διαβόλους» να παίρνουν σπουδαίο «διπλό» να βρίσκεται στους «16» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Στους 10 βαθμούς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στους 7 έμεινε η Βιγιαρεάλ.

*Αξίζει να σημειωθεί, πως ένα πρόβλημα στο σύστημα ενδοεπικοινωνίας των διαιτητών οδήγησε στην καθυστέρηση της σέντρας του αγώνα στην Ισπανία.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Κάρικ): Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Τέλες, Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ, Σάντσο, Φαν ντε Μπέεκ (66’ Φερνάντες), Μαρσιάλ (66’ Ράσφορντ), Ρονάλντο (90+1' Μάτιτς).

Βιγιαρεάλ (Έμερι): Ρούλι, Φόιτ, Αλμπιόλ, Τόρες, Εστουπινάν (79΄ Ράμπα), Παρέχο, Καπού, Τριγκέρος (73΄Μορένο), Γκόμεθ (85’ Ντιά), Πίνο (73’ Τσουκουέζε), Νταντζούμα.

Κυριάκος Δημητρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0