Football Talk

Oι διαιτητές στα ευρωπαϊκά ματς Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, στο Λεβερκούζεν - Σέλτικ ο Σιδηρόπουλος

Oι διαιτητές στα ευρωπαϊκά ματς Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, στο Λεβερκούζεν - Σέλτικ ο Σιδηρόπουλος

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τα παιχνίδια Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και η UEFA όρισε διαιτητή τον 44χρονο Ισπανό, Αντόνιο Μιγκέλ Ματέου Λαόθ, ο οποίος σφυρίζει για τρίτη φορά παιχνίδι των «ερυθρολεύκων».

Πέρυσι, βρέθηκε στη ρεβάνς των playoffs του Champions League με την Ομόνοια (0-0), ενώ το 2015 είχε διευθύνει το ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ (2-1) για τη φάση των ομίλων. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ντέβις και Παλομάρ, τέταρτος είναι ο Λάτρε και στο VAR οι Ερνάντεθ Ερνάντεθ και Μαγκάν.

Στον αγώνα Σλόβαν - ΠΑΟΚ για το Europa Conference League, διαιτητής θα είναι ο 36χρονος Ολλανδός, Ντένις Χίγκλερ. Έχει σφυρίξει άλλη μια φορά παιχνίδι ελληνικής ομάδας και συγκεκριμένα το Κραϊόβα - ΑΕΚ 0-2. Το καλοκαίρι είχε διευθύνει και το φιλικό Αϊντχόφεν - ΠΑΟΚ 1-0. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ζέινστρα και Ντικς, ενώ τέταρτος θα είναι ο Φαν ντερ Έικ.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε να σφυρίξει τον αγώνα της Λεβερκούζεν με τη Σέλτικ την Πέμπτη (25/11) για τον 7ο όμιλο του Europa League. Βοηθοί του θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς, Χρύσα Κουρομπύλια, 4ος ο Άρης Διαμαντόπουλος και στο VAR οι Ιταλοί Μασιμιλιάνο Ιράτι και Μαουρίσιο Μαριάνι.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0