Football Talk

Ντέμης Νικολαΐδης: Τι του είπε ο Αραούχο πριν το ματς με τον Ολυμπιακό και πώς σχολίασε το πέναλτι που ζητάει η ΑΕΚ (video)

Ντέμης Νικολαΐδης: Τι του είπε ο Αραούχο πριν το ματς με τον Ολυμπιακό και πώς σχολίασε το πέναλτι που ζητάει η ΑΕΚ (video)

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή της Nova, «Monday FC», αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε με τον Σέρχιο Αραούχο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ενώ αναφέρθηκε και στο πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ.

Ο Σέρχιο Αραούχο ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ παρά την ήττα της Ένωσης (3-2), πετυχαίνοντας και τα 2 τέρματα των «κιτρινόμαυρων».

Όπως αποκάλυψε ο Ντέμης Νικολαΐδης στο «Monday FC» της Nova μίλησε με τον Αργεντινό λίγες μέρες πριν το ντέρμπι και στάθηκε στην μεγάλη επιθυμία του Τσίνο να παίξει και να σκοράρει κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

«Μου είπε ότι "πρέπει να παίξω με τον Ολυμπιακό και θα βάλω γκολ. Πρέπει να παίξω και ας μείνω μετά 15 μέρες έξω". Ήθελε πάρα πολύ να παίξει», ανέφερε ο Ντέμης, που επίσης σημείωσε ότι συζήτησε με τον Αραούχο για την ευστοχία του με το αριστερό του πόδι, αν και δεν είναι το «καλό» του.

Η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε παρότι η Ένωση δεν κατάφερε να κερδίσει. Από τη μεριά του ο Ντέμης σχολίασε την επίμαχη φάση όπου η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι στο 34’ σε ανατροπή του Βράνιες από τον Μασούρα και στη ροή του ματς ο Ελ Αραμπί κάνει το 1-2.

«Έχει να κάνει με το VAR αυτή η φάση. Ο διαιτητής ήταν πολύ καλός. Δύσκολη φάση. Σπρώξιμο εγώ δεν έβλεπα, αλλά μιλάμε νομίζω ότι βρήκε το πόδι. Στην αρχή που το είδα. Για το σπρώξιμο βγάλε… δυναμόμετρο. Αλλά υπάρχει επαφή με το πόδι. Τι να σου πω; Και να το έδινε δεν νομίζω να του έλεγε κανείς τίποτα. Λίγο υποκειμενικό μου φαίνεται. Απόφαση του διαιτητή στο VAR ήτανε».





www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0