Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν: Οι ποδοσφαιριστές περιμένουν πως και πως τον Ζινεντίν Ζιντάν

Παρί Σεν Ζερμέν: Οι ποδοσφαιριστές περιμένουν πως και πως τον Ζινεντίν Ζιντάν

Τα δημοσιεύματα από Γαλλία οργιάζουν ολοένα και περισσότερο, με τους ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν να πιστεύουν στην άφιξη του Ζινεντίν Ζιντάν, με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να παίρνει το δρόμο προς το Μάνστεστερ.

Σχετικά Άρθρα

Το ενδιαφέρον της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ για τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι αυξανόμενο. Ο Αργεντινός προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν δελεάζεται έντονα με το ενδεχόμενο επιστροφής στην Premier League, έπειτα από την απομάκρυνση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ από τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων». Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιβάλλον του Ποτσετίνο ήδη προσέγγισε τη Γιουνάιτεντ και οι συζητήσεις είναι στο «κόκκινο».

Πρόκειται για ένα σενάριο το οποίο φαίνεται πως επιδοκιμάζουν οι ποδοσφαιριστές της παριζιάνικης ομάδας, μιας και δεν τους γεμίζει το μάτι ο πρώην κόουτς της Τότεναμ. Τα γαλλικά δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν, σύμφωνα με τα οποία ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι ο εκλεκτός των ισχυρών προσώπων της PSG. Αυτός έφυγε ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Ρεάλ Μαδρίτης και διατηρούσε ως βασικό στόχο την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Γαλλίας.

ZIDANE1111.jpg

Η “MARCA” αναφέρει πως στα αποδυτήρια των πρωτευουσιάνων, η ιδέα της άφιξης του Ζιντάν κερδίζει ολοένα και περισσότερους πόντους. Θεωρούν τον Ζιζού ένα πρόσωπο πιο κοντινό σε αυτούς, απ’ ότι ο Ποτσετίνο. Μία τέτοια κίνηση συνάμα θα δελέαζε τον Κιλιάν Εμ’ Μπαπέ να παραμείνει στον Πύργο του Άιφελ, κάτι το οποίο έχουν σκεφτεί ήδη οι διοικούντες της Παρί, έχοντας προσεγγίσει τον Ζιντάν.

Στα στέκια των οπαδών, από την άλλη, το Μασσαλιώτικο παρελθόν του Γάλλου προπονητή είναι ένα ζήτημα, όχι, ωστόσο, τόσο μεγάλο μπροστά στο ενδεχόμενο να αναλάβει το τιμόνι του συλλόγου. Η περίπτωση επίσης του να αναλάβει ο ίδιος ο Ζιντάν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπορεί σε επίπεδο... αποδόσεων να ήταν ένα πιθανό σενάριο, εντούτοις αυτό πλέον απομακρύνεται. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0