Football Talk

ΑΕΚ η επόμενη ημέρα: Η ανάλυση του ντέρμπι, ο Τζαβέλλας και ο σκασμένος Μοχαμάντι

ΑΕΚ η επόμενη ημέρα: Η ανάλυση του ντέρμπι, ο Τζαβέλλας και ο σκασμένος Μοχαμάντι

Διαβάστε πώς βρήκε την ΑΕΚ η Δευτέρα (22/11) και πώς διαχειρίζεται την ήττα από τον Ολυμπιακό

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Η ΑΕΚ έχασε το βράδυ της Κυριακής (21/11) από τον Ολυμπιακό, όμως επιβάλλεται να συνεχίσει μπροστά και στον βασικό της στόχο που είναι να δημιουργήσει ξανά ανταγωνιστική ομάδα. Η επόμενη ημέρα βρήκε την ομάδα να έχει ρεπό, καθώς ακολουθεί πολύ κρίσιμο παιχνίδι το Σάββατο (27/11) με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα. Για το λόγο ότι δόθηκε σήμερα (22/11) ρεπό, η αποκατάσταση έγινε για αρκετή ώρα μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα στο ΟΑΚΑ. Σε πιο έντονους ρυθμούς προπονήθηκαν όσοι δεν έπαιξαν από την αρχή στο ντέρμπι, ενώ η επιστροφή στις προπονήσεις έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Τρίτης (23/11) στις 11.

Πάντως, παρά το ρεπό τόσο ο Αργύρης Γιαννίκης, όσο και όλο του το επιτελείο το πρωί βρέθηκαν στα Σπάτα αναλύοντας τα πάντα όσον αφορά το ντέρμπι. Όλες τα κακώς κείμενα που έβγαλε η ΑΕΚ στο ντέρμπι θα εξηγήσει την Τρίτη ο προπονητής στους ποδοσφαιριστές. Εκεί που θα σταθεί είναι σίγουρα στα δυο πρώτα γκολ του Ολυμπιακού. Στο πρώτο, μόλις στο 2ο λεπτό, ο Αγκιμπού Καμαρά σουτάρει ανενόχλητος από το ύψος της περιοχής, με τον Σιμάνσκι να αργεί να πάει πάνω του, μετά από κόρνερ. Στο δεύτερο, δεν δίνεται το πέναλτι στον Βράνιες, όμως όλη η αμυντική τακτική της ΑΕΚ πάει λάθος στην επίθεση του Ολυμπιακού: Ο Σιμόες παίζει παθητική άμυνα στον Λαλά που βγάζει την μπαλιά στον χώρο στον Ελ Αράμπι, ο οποίος δεν είναι οφσάιντ, καθώς τον καλύπτει ο Βράνιες, που είχε προλάβει να γυρίσει πίσω, αλλά δεν συνεννοήθηκε σωστά με τους υπόλοιπους της άμυνας. Στο τρίτο γκολ του Ολυμπιακού κάνει το τραγικό λάθος στην πάσα ο Μοχαμάντι.

Ο Ιρανός ήταν πραγματικά ράκος μετά τη συγκεκριμένη φάση. Μόνος του μάλιστα, ζήτησε να βγει να μιλήσει δημόσια και να ζητήσει συγγνώμη σε κόσμο και συμπαίκτες, όπως και συνέβη.

Από εκεί και πέρα είναι δεδομένο πως ο Γιαννίκης θα σταθεί και στο γεγονός ότι οι παίκτες της ΑΕΚ πήγαν δεύτεροι στις δεύτερες μπάλες, ενώ μπροστά υπήρχαν καλές στιγμές, όμως δεν υπήρξε αρκετά καλό συνδυαστικό παιχνίδι.

Όσον αφορά τα ιατρικά ο Γιώργος Τζαβέλλας συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και είτε στην προπόνηση της Τρίτης, είτε σε αυτή της Τετάρτης αναμένεται να δοκιμάσει να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0