Football Talk

Γιουβέντους: Οκτώ εβδομάδες εκτός ο Ντανίλο

Γιουβέντους: Οκτώ εβδομάδες εκτός ο Ντανίλο

Ο αμυντικός της Γιουβέντους, Ντανίλο, θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγώνων τις επόμενες οκτώ εβδομάδες λόγω τραυματισμού στον μηρό, όπως ανακοίνωσε σήμερα (22/11) ο ιταλικός σύλλογος.

Ο Βραζιλιάνος συμμετείχε σε όλα παιχνίδια της Γιουβέντους σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, εκτός από τρία, αλλά αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Σαββάτου (20/11) στη Serie A με τη Λάτσιο στη Ρώμη, που κατέληξε με νίκη (2-0) των «μπιανκονέρι».

«Οι διαγνωστικές εξετάσεις έδειξαν μια μεσαίου βαθμού αλλοίωση του επιμήκους προσαγωγού μυός του αριστερού μηρού. Ο αρχικός χρόνος αποκατάστασης αναμένεται να είναι περίπου οκτώ εβδομάδες», αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου.


Η ομάδα του Τορίνο είναι αυτή τη στιγμή όγδοη στη βαθμολογία της Serie A μετά από ένα κακό ξεκίνημα, αλλά βρίσκεται στην κορυφή του 8ου ομίλου του Champions League, τρεις βαθμούς μπροστά από την Τσέλσι, την οποία αντιμετωπίζει την Τρίτη (23/11) στο Λονδίνο.

Ο Ντανίλο πρόκειται να χάσει τουλάχιστον 12 παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων με τους «Μπλε» και τη Μάλμε, τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος με την Αταλάντα, τη Νάπολι και τη Ρόμα και το Σούπερ Καπ Ιταλίας εναντίον της Ίντερ τον Ιανουάριο.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0