Football Talk

Αργύρης Γιαννίκης: «Υπάρχει πικρία για το αποτέλεσμα και τη χαρά που δεν δώσαμε στον κόσμο!» (video)

Αργύρης Γιαννίκης: «Υπάρχει πικρία για το αποτέλεσμα και τη χαρά που δεν δώσαμε στον κόσμο!» (video)
Στη χαρά που δεν κατάφερε να δώσει η ΑΕΚ στον κόσμο της στάθηκε ο Αργύρης Γιαννίκης στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα της «Ένωσης» με 3-2 από τον Ολυμπιακό (21/11)!
Σχετικά Άρθρα

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Αργύρης Γιαννίκης, στάθηκε στο κακό ξεκίνημα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, αλλά και στα τακτικά λάθη που έφεραν την ήττα της «Ένωσης» με 3-2 από τους Πειραιώτες (21/11). Τόνισε πως είναι στεναχωρημένος για τη χαρά που δεν κατάφερε να δώσει στον κόσμο με μία νίκη, ενώ δεν εξέφρασε άποψη για το πέναλτι που ζήτησε η ομάδα του για σπρώξιμο στον Βράνιες, αφού δεν έχει δει ξανά τη φάση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την εικόνα του ντέρμπι: «Το ντέρμπι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για εμάς. Είχαμε φανταστική αντίδραση μετά το 0-1, αλλά κόντρα στη ροή και από τακτικό λάθος δεχτήκαμε το 1-2, ενώ το 1-3 ήρθε από τακτικό λάθος και πάλι κόντρα στη ροή του αγώνα και δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Μας πικραίνει το αποτέλεσμα, στεναχωριέμαι περισσότερο για τον κόσμο, που δεν μπορέσαμε να του δώσουμε σήμερα χαρά».

Για την φάση που διαμαρτύρεται η ΑΕΚ: «Δεν την έχω δει τη φάση, δεν έχω άποψη».

Για την επιλογή να ξεκινήσει ο Γκαρσία αντί του Άμραμπατ: «Βάσει εικόνας στην προπόνηση δικαιούνταν να παίξουν και τα δύο παιδιά. Ήταν μια απόφαση υπέρ του Γκαρσία, όχι εναντίον του Άμραμπατ. Ο Άμραμπατ είχε μια καλή παρουσία στην επανάληψη».

Για την τοποθέτηση του Γκαρσία αριστερά και του Τσούμπερ δεξιά: «Αλλάξαμε σήμερα πλευρές στα φτερά μας. Ήταν στο επιθετικό πλάνο να υπάρχουν αυτές οι αλλαγές, έτσι ώστε οι παίκτες μας να παίζουν με το σωστό πόδι».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0