Football Talk

Ούτε το «trust the process» του Αρτέτα μπόρεσε να σταματήσει αυτή την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ!

Ούτε το «trust the process» του Αρτέτα μπόρεσε να σταματήσει αυτή την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ!
Τι και αν ο Μικέλ Αρτέτα διένυε την καλύτερη περίοδο της προπονητικής του καριέρας στην Άρσεναλ, όντας αήττητος για 10 αναμετρήσεις, με τις οκτώ εξ’ αυτών να έχουν λάβει χώρα στο πρωτάθλημα; Η Άρσεναλ δεν μπόρεσε ούτε φέτος να κερδίσει την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, συνεχίζοντας μάλιστα μία αρνητική για αυτήν παράδοση, σύμφωνα με την οποία, και ηττάται, και δέχεται τουλάχιστον τρία γκολ σε κάθε μία από τις έξι πιο πρόσφατες επισκέψεις της!
Σχετικά Άρθρα

Μπορεί η Άρσεναλ να βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση, προτού μεταβεί στο Άνφιλντ για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της PremierLeagueαπέναντι στην Λίβερπουλ, όμως διαπίστωσε άμεσα πως το εν λόγω ματς, διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από τα 10 που παρήλθαν και την διατήρησαν αήττητη!

Οι «κανονιέρηδες» άντεξαν για μισή ώρα, κυκλοφόρησαν σωστά την μπάλα και δεν δέχονταν ιδιαίτερες ευκαιρίες, έως ότου ο Γιούργκεν Κλοπ έρθει σε αντιπαράθεση με τον Μικέλ Αρτέτα. Εκεί άλλαξαν τα δεδομένα του ματς. Το 0-0 που διαγραφόταν στο πρώτο μέρος, έγινε 1-0 από στημένη φάση και γκολ του Σαντιό Μανέ, και έπειτα τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους γηπεδούχους.

Τα λάθη της Άρσεναλ ξεκίνησαν να διαδέχονται το ένα το άλλο και το τελικό 4-0 ήρθε με χαρακτηριστική ευκολία, διακόπτοντας το μεγαλύτερο ρεκόρ του Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο της ομάδας του απότομα.

Κάπως έτσι, οι Λονδρέζοι δεν μπόρεσαν για 9η συνεχόμενη χρονιά να επικρατήσουν της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, με την πιο πρόσφατη νίκη τους να χρονολογείται το μακρινό… 2012, χάρη στα γκολ των Ποντόλσκι και Καθόρλα.

Παράλληλα, συνέχισαν και μία αρνητική για αυτούς παράδοση, σύμφωνα με την οποία, στις έξι πιο πρόσφατες επισκέψεις τους στο εν λόγω γήπεδο, έχουν φύγει ηττημένοι, και με τρία γκολ τουλάχιστον στις αποσκευές τους!

Το παθητικό τερμάτων της Άρσεναλ στο Λίβερπουλ είναι 22-4, η ομάδα του Κλοπ είναι η πρώτη ομάδα που σκοράρει απέναντί της περισσότερα από 200 γκολ μακριά από το «Έμιρεϊτς», και ούτε το «trusttheprocess» του Αρτέτα, μπόρεσε να αλλάξει την κατάσταση!

Μένει να δούμε την αντίδραση των «κανονιέρηδων» στο επικείμενο ματς τους απέναντι στη Νιούκαστλ, για την 13η αγωνιστική της PremierLeague, στο ντεμπούτο του Έντι Χάου, σε ένα γήπεδο που δεν έχει κερδίσει ποτέ, μετρώντας συνολικά πέντε ήττες στο Βόρειο Λονδίνο σε ισάριθμες αναμετρήσεις, με δύο γκολ υπέρ του και 14 κατά του!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0