Football Talk

Ντε Χέα για Σόλσκιερ: «Είναι εύκολο να κατηγορήσεις τον προπονητή, αλλά μερικές φορές φταίνε και οι παίκτες»!

Ντε Χέα για Σόλσκιερ: «Είναι εύκολο να κατηγορήσεις τον προπονητή, αλλά μερικές φορές φταίνε και οι παίκτες»!

Μπορεί ο Νταβίδ Ντε Χέα να είδε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην αποδίδει καλά σε ακόμη μία αναμέτρηση, όμως ο Ισπανός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Δεν «έριξε» ευθύνες στον προπονητή του, αποκάλεσε ντροπιαστική την ήττα από την Γουότφορντ και επισήμανε πως δεν είναι αποδεκτές τέτοιου είδους εμφανίσεις.

Σχετικά Άρθρα
Τι και αν ο Νταβίδ Ντε Χέα εκκίνησε την αναμέτρηση στο Βίκαρεϊτζ Ρόουντ με δύο επιτυχημένες εκτελέσεις πέναλτι απέναντι στον Σαρ; Η κατάληξη της αναμέτρησης δεν ήταν θετική για το σύνολο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον ίδιο να δέχεται τέσσερα γκολ, βλέποντας την ομάδα του να μην βγάζει αντίδραση σε κανένα σημείο του ματς.

Όπως ήταν φυσιολογικό, ο Ισπανός κλήθηκε να σχολιάσει το αγωνιστικό πρόσωπο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά απεναντίας από ό,τι θα πίστευαν πολλοί, δεν απέδωσε ευθύνες στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Χαρακτήρισε ντροπιαστικό το αποτέλεσμα για την Γιουνάιτεντ, επισήμανε πως τέτοιου είδους εμφανίσεις δεν είναι αποδεκτές και τόνισε τέλος πως δεν έχει πάντα την ευθύνη ο προπονητής!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νταβίδ Ντε Χέα μετά το 4-1 από την Γουότφορντ:

«Είναι εύκολο να κατηγορήσει κανείς τον προπονητή ή το προπονητικό τιμ, αλλά κάποιες φορές οι ευθύνες είναι στους ποδοσφαιριστές. Είναι ντροπιαστικό να βλέπεις την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αγωνίζεται όπως σήμερα. Δεν είναι αποδεκτός ο τρόπος παίζουμε!»

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0