Football Talk

Μπρούνο Φερνάντες: «Φταίμε όλοι, όχι μόνο ο Σόλσκιερ!» (video)

Μπρούνο Φερνάντες: «Φταίμε όλοι, όχι μόνο ο Σόλσκιερ!» (video)

Την υπεράσπιση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ανέλαβε μετά το τέλος της αναμέτρησης και την «βαριά» ήττα από την Γουότφορντ ο Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος τόσο με δηλώσεις του, όσο και με κινήσεις του προς τον κόσμο, κατά την αποχώρηση των ομάδων από τον αγωνιστικό χώρο, θέλησε να κατευνάσει τα πνεύματα και την πίεση προς τον Νορβηγό προπονητή.

Σχετικά Άρθρα

Την δυσκολότερη κατάσταση της προπονητικής του καριέρας διανύει αναμφίβολα ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος είδε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ηττάται με 4-1 από την Γουότφορντ στο Βίκαρεϊτζ Ρόουντ, με αποτέλεσμα να βλέπει την πίεση προς το πρόσωπό του να μεγαλώνει.

Παρόλα αυτά, ακόμη και αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Ραφαέλ Βαράν, φημολογείται πως έχουν στραφεί εναντίον του, υπάρχουν παίκτες που εξακολουθούν να τον στηρίζουν, όπως ο Μπρούνο Φερνάντες και ο Νταβίδ Ντε Χέα.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος διεθνής, αρχικά αντιλαμβανόμενος τις αποδοκιμασίες των φίλων των «κόκκινων διαβόλων» όταν ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ επιχείρησε να τους χειροκροτήσει, φώναζε να μην κατηγορούν μόνο αυτόν, ενώ εν συνεχεία με δηλώσεις του επισήμανε:

«Αντιδράσαμε αλλά μόνο για ένα ημίχρονο, κάτι το οποίο δεν είναι αρκετό, σε παιχνίδια επιπέδου Premier League. Η Γουότφορντ είναι μία πολύ καλή ομάδα, επιθετική, με μεγάλη ποιότητα μπροστά και αν τους δώσεις ευκαιρίες να δημιουργήσουν, θα δεχθείς γκολ.

Η ευθύνη ανήκει σε όλους. Όχι μόνο στον προπονητή ή σε έναν με δύο παίκτες. Όλοι οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους, όλοι οφείλουν να αποδίδουν καλύτερα.»

Δημήτρης Μανάκος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0