Football Talk

Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Απόλυτη ισορροπία στο πρώτο μεταξύ τους ματς σε ολόκληρη την ιστορία τους!(video)

Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Απόλυτη ισορροπία στο πρώτο μεταξύ τους ματς σε ολόκληρη την ιστορία τους!(video)

Το πρώτο ματς της ιστορίας τους έδωσαν στο Γήπεδο Νεάπολης ο Ιωνικός με τον Αστέρα Τρίπολης, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες (1-1), σε ένα καλό παιχνίδι, με πολλές φάσεις εκατέροθεν.

Δεν είχαν βρεθεί αντιμέτωποι στο γήπεδο ποτέ πριν από την αναμέτρηση στη Νίκαια, για την 10η αγωνιστική της Super League. Ο Ιωνικός φιλοξένησε τον Αστέρα Τρίπολης στην έδρα του, πήρε το προβάδισμα με το ξεκίνημα, αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τιλίκα με την συμπλήρωση μισής ώρας, έμελλε να σηματοδοτήσει και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης (1-1).

1ο ημίχρονο

Προβάδισμα από νωρίς κατάφερε να πάρει ο Ιωνικός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Στο 14ο  λεπτό ο Λένις έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Τουράμ να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Τσιφτσή, ο οποίος δεν πρόλαβε να αντιδράσει.


Επρόκειτο για το πρώτο φετινό γκολ του Βραζιλιάνου στην έδρα της ομάδας του και το δεύτερο στην τρέχουσα σεζόν, μετά από αυτό στο «διπλό» της ομάδας του στο Περιστέρι.

Παρόλα αυτά, η αντίδραση του Αστέρα Τρίπολης ήταν άμεση. Η χαρά του Ιωνικού δεν κράτησε για πολύ, καθώς οι φιλοξενούμενοι κατάφερε μετά από 15 λεπτά να φτάσει στην ισοφάριση! Πιο συγκεκριμένα, στο 29’ ο Τιλίκα με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1 και σημείωσε το πρώτο του γκολ για τη φετινή σεζόν.


2ο ημίχρονο

Ουδεμία σχέση είχε το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με το πρώτο 45άλεπτο, όπου σημειώθηκαν δύο γκολ στο πρώτο μισάωρο. Κάθε ομάδα ολοκλήρωσε το ματς με μόλις μία τελική προσπάθεια στον στόχο στα εναπομείναντα λεπτά, παρά το γεγονός πως αμφότερες επιχείρησαν να παίξουν ποδόσφαιρο, και το τελικό 1-1 αποτελεί το πρώτο μεταξύ τους αποτέλεσμα σε ολόκληρη την ιστορία τους.

MVP

Ο Τιλίκα ήταν κομβικός. Ισοφάρισε άμεσα το γκολ του Ιωνικού και οδήγησε επί της ουσίας το ματς στην απόλυτη ισορροπία.

Η φάση του αγώνα

Θα μπορούσε να είναι το εναρκτήριο γκολ της αναμέτρησης από τον Τουράμ, αλλά η πιο αξιομνημόνευτη στιγμή του παιχνιδιού, ήταν αδιαμφισβήτητα η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τιλίκα!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Γκοτσούλιας, Ντάλσιο, Άοσμαν, Καμπράλ (55’ Μάναλης), Λένις (90+1’ Κιάκος), Τουράμ (34’ Ματσούκας).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα (76’ Γκαρσία), Άλβαρεζ, Καστάνιο, Ατιένθα, Βαλιέντε, Τιλίκα, Σίτο, Ριέρα (76’ Ιγκλέσιας), Σόνι (63’ Κρέσπι), Μπενίτο.


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0