Football Talk

Βόλος – ΟΦΗ 0-2: Ο Τοράλ ήταν όλα τα λεφτά στο Πανθεσσαλικό και χάρισε μεγάλο «διπλό» στους Κρητικούς! (video)

Βόλος – ΟΦΗ 0-2: Ο Τοράλ ήταν όλα τα λεφτά στο Πανθεσσαλικό και χάρισε μεγάλο «διπλό» στους Κρητικούς! (video)
Ο ΟΦΗ έκανε ό,τι ήθελε τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (2-0), με τον Τοράλ να βρίσκεται σε καταπληκτική ημέρα και να του δίνει με δύο δικά του γκολ τους τρεις βαθμούς, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

«Σίφουνας» από το Πανθεσσαλικό Στάδιο πέρασε ο ΟΦΗ του Νίκου Νιόπλια, ο οποίος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στην αναμέτρηση με τον Βόλο και δίκαια επικράτησε με 2-0 της ομώνυμης ομάδας, με δύο τέρματα του Τοράλ (12’, 50’).

Στην 4η θέση ανέβηκαν οι Κρητικοί έχοντας 15 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Αμπασκάλ βρίσκεται ακριβώς μια θέση παρακάτω με 14.

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο ΟΦΗ μπήκε με άγριες διαθέσεις από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Αρχικά, στο 7’ Λάμπρου προειδοποίησε με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Κλέιμαν έδιωξε με δυσκολία, στην πρώτη σημαντική φάση του αγώνα.

Ο Βόλος συνέχισε να μην… συνέρχεται από την πίεση και οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια σε μια φάση! Μετά την εκτέλεση κόρνερ από αριστερά, ο Τοράλ έκανε πλασέ στην κίνηση στο πρώτο δοκάρι και η μπάλα βρήκε στη δεξιά δοκό. Ο Μεγιάδο επωφελήθηκε, έκανε δυνατό σουτ, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο.

Στο 12’, όμως, οι Βολιώτες δεν ήταν τόσο τυχεροί. Ο Τοράλ έκανε φοβερό πλασέ μέσα από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να ανοίξει το σκορ στο Πανθεσσαλικό, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Πριν, όμως, από αυτό στο 17’ χάθηκε μια απίθανη ευκαιρία, ίσως η μεγαλύτερη τη φετινή σεζόν. Ο Γκαγιέγος έκανε σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά, η μπάλα με την παρέμβαση του Κλέιμαν χτύπησε στο δοκάρι και στρώθηκε στον αμαρκάριστο Καμάου. Μπροστά σε άδεια εστία ο Αυστραλός σούταρε άστοχα. Ο ΟΦΗ είχε σε ολόκληρο το πρώτο μέρος την απόλυτη υπεροχή και δίκαια κατείχε και το προβάδισμα. Οι Κρητικοί πέρα από το γκολ του Τοράλ στο 12' είχαν και τέσσερα δοκάρια, αλλά και μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Καμάου.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε στο πρώτο μέρος και με το «καλημέρα» βρήκε δίχτυα! Ο Μαρινάκης έβγαλε μία σέντρα, ο Βόλος απομάκρυνε προς στιγμήν για να σουτάρει ο Τοράλ μέσα στην περιοχή και να πετύχει το δεύτερο γκολ των Κρητικών, κάνοντας το 2-0 στο 50’.

Στη συνέχεια, ο Βόλος ανέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να πιέσει, χωρίς να απειλεί βέβαια σημαντικά, με μοναδική εξαίρεση δοκάρι (79') και τη κεφαλιά του Φαν Βέερτ στο 88'.

Ο ΟΦΗ διαχειρίστηκε το προβάδισμα που είχε και κατάφερε να φτάσει σε μια εξαιρετικά άνετη νίκη. 


Ο
MVP

Ο Τζον Τοράλ χωρίς το παραμικρό… debate. Ο Ισπανός μέσος έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα του Βόλου σε δύο περιπτώσεις και με τα δικά του γκολ η ομάδα του Νίκου Νιόπλια έφυγε νικήτρια από το «Γεντί Κουλέ».

Η φάση του αγώνα

Η απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Καμάου στο 17’. Ο Λάμπρου με σουτ του βρήκε το δοκάρι, ο Καμάου μπροστά σε κενή εστία έχοντας πάρει το ριμπάουντ, έστειλε την μπάλα άουτ, σε μια φάση που δύσκολα θα επαναληφθεί φέτος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΟΛΟΣ (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Ρομέρο, Γκιουλέν (87' Τερεζίου), Ρίνερ, Φεράρι, Τσοκάνης, Νίνης (46’ Φερνάντες), Ρεγκατέν, Ορός (78' Ροσέρο), Μπαρτόλο, Φαν Φέερτ

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης (71' Διαμαντής), Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Γκαγιέγος, Τοράλ (71' Σελίμοβιτς), Καμάου (65’ Γρίβας), Λάμπρου (78' Στάικος), Φαν Ντάινεν (78' Καστενιό)


Κυριάκος Δημητρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0