Football Talk

Στέλιος Γιαννακόπουλος: «Ψάχνω κάτι που να με εκφράζει στην Αγγλία» (audio)

Στέλιος Γιαννακόπουλος: «Ψάχνω κάτι που να με εκφράζει στην Αγγλία» (audio)

Ακούστε τα όσα δήλωσε ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Σχετικά Άρθρα

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας μίλησε στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο και τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για νέα ζωή του στο Νησί, όπως και για το φιλανθρωπικό παιχνίδι μεταξύ θρύλων της Μπόλτον και της τωρινής ομάδας.

«Αν δεν είναι κάποιος εδώ, αυτό που συνέβη την προηγούμενη Κυριακή είναι λίγο. Η κουλτούρα του αγγλικού ποδοσφαίρου, η φιλοσοφία των φιλάθλων δεν υπάρχει. Έγινε ένα παιχνίδι τη μητέρα του Γκέτινγκ Τζόουνς, η οποία έχει μία νευρολογική ασθένεια, και δώσαμε ένα φιλικό για να συγκεντρωθούν χρήματα και να πάει στην Αμερική. Επέστρεψα στην Μπόλτον, όπου είχαμε πάρει δύο εισιτήρια σε θέσεις για το Europa League και ήμασταν και στο top8 της Premier League. Είχαμε παίξει και έναν τελικό Λιγκ Καπ απέναντι στην Μίντλεσμπρο, από την οποία χάσαμε. Τότε που έπαιζα είχες γράψει πως: έχασα το Λιγκ Καπ, όμως κέρδισα το Euro», ανέφερε ο Στέλλιος Γιαννακόπουλος.

«Δεν έπαιξα με τον γιο μου, που είναι στην Κ18. Δεν έτυχε. Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο αυτό. Δεν παίζει κάποια σημασία. Έγινε η αλλαγή σκυτάλης. Τον Οκτώβριο έγινε 18 ετών ο μεγάλος γιος μου. Παίζει σε όλες τις θέσεις από τη μέση και μπροστά. Ο μικρός γιος μου, ο Φίλιππος, είναι καθαρά φορ, είναι γκολτζής, όπως και ο μεγαλύτερος ο Δημήτρης», πρόσθεσε.

Για την νέα καθημερινότητά του, είπε: «Εννοείται πως θα ήθελα να ασχοληθώ με κάτι εδώ στην Αγγλία. Αυτή τη στιγμή το μεγάλο βάρος έχει πέσει στα παιδιά, να πηγαίνουν καλά στο Πανεπιστήμιο και οι άλλοι δύο στα σχολεία τους. Από εκεί και πέρα, προσωπικά λατρεύω το χώρο του ποδοσφαίρου και ψάχνω να βρω κάτι να με εκφράζει. Είτε αυτό να λέγεται προπονητής είτε τεχνικός διευθυντής. Το ψάχνω, επειδή είναι δύσκολα τα πράγματα λόγω του κορωνοϊού. Είμαι αισιόδοξος, πιστεύω στον εαυτό μου και θεωρώ ότι θα βρεθεί κάτι να εκφράζει τα θέλω μου».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0