Football Talk

Ο Χάου χάνει την πρεμιέρα του στον πάγκο της Νιούκαστλ, λόγω κορονοϊού!

Ο Χάου χάνει την πρεμιέρα του στον πάγκο της Νιούκαστλ, λόγω κορονοϊού!

Ο νέος προπονητής της Νιούκαστλ, Έντι Χάου θα «χάσει» την πρεμιέρα του στον πάγκο των «ανθρακωρύχων» στο σαββατιάτικο (20/11) παιχνίδι με την Μπρέντφορντ, καθώς διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος την Παρασκευή (19/11).

Ο Χάου που συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου, το πρωί της Παρασκευής (19/11), τέθηκε ήδη σε απομόνωση σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν θα μπορώ να είμαι μαζί σας αύριο (20/11) στο St James' Park, αλλά είναι πάρα πολύ σημαντικό να ακολουθούμε τους κανόνες και να απομονωθώ» τόνισε ο Χάου σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Νιούκαστλ και πρόσθεσε:

«Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους πάντες πως νιώθω καλά και μολονότι αυτά δεν ήταν και τα καλύτερα... νέα για εμένα, όλη αυτή η κατάσταση δεν θα διαταράξει την προετοιμασία μας γι’ αυτό το τόσο σημαντικό ματς».

Τη θέση του Χάου στην καθοδήγηση της Νιούκαστλ στον αγώνα με την Μπρέντφοντ θα πάρουν οι άμεσοι συνεργάτες του Τζέισον Τίντεϊλ και Γκρέαμ Τζόουνς.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0