Football Talk

Ο Βερίσιμο «σφυρίζει» το ΑΕΚ-Ολυμπιακός, ξένος και στο Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Βερίσιμο «σφυρίζει» το ΑΕΚ-Ολυμπιακός, ξένος και στο Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα
Οι διαιτητές που ορίστηκαν από την ΚΕΔ για την 10η αγωνιστική της Super League, από την οποία ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Φάμπιο Βερίσιμο θα διευθύνει την αναμέτρηση ΑΕΚ-Ολυμπιακός, για την 10η αγωνιστική της Super League, την ερχόμενη Κυριακή (21/11, 19:30). Η ΚΕΔ όρισε στο κυριακάτικο ντέρμπι τον Πορτογάλο ρέφερι, ο οποίος είναι πρώτης κατηγορίας UEFA και είχε διευθύνει πέρυσι το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» στην έδρα του Βόλου. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Ζεσούς και Μότα, στο VAR θα βρίσκεται ο Τιάγκο Μαρτίνς, ενώ χρέη τέταρτου διαιτητή θα εκτελέσει ο Αριστομένης Κουτσιαύτης του συνδέσμου Άρτας.

Διαιτητής της αναμέτρησης Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (20/11, 19:30) θα είναι ο Ισραηλινός, Νταβίντ Μπιτόν, ενώ ο συμπατριώτης του που θα είναι στο VAR (Ζιβ Άντλερ) θα έχει τον ίδιο ρόλο και στο κυριακάτικο Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, παιχνίδι το οποίο θα διευθύνει ο Ευαγγέλου.

Από εκεί και πέρα στο Βόλος - ΟΦΗ θα είναι ο Μανούχος με VAR τον Γκάμαρη, ο Καραντώνης στη Νίκαια για τον αγώνα του Ιωνικού με τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας στο VAR τον Τζήλο, ο Γκορτσίλας στο Παναιτωλικός Απόλλων Σμύρνης με VAR τον Φωτιά.

Τέλος στο Λαμία Παναθηναϊκός την Δευτέρα (22/11, 19:30) θα βρίσκεται ο Kουμπαράκης με VAR τον Τσακαλίδη.

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0