Football Talk

Άρσεναλ: Αγωνίζεται κανονικά ο Ομπαμεγιάνγκ με τη Λίβερπουλ – Αμφίβολος ο Πάρτεϊ

Άρσεναλ: Αγωνίζεται κανονικά ο Ομπαμεγιάνγκ με τη Λίβερπουλ – Αμφίβολος ο Πάρτεϊ

Στην βασική ενδεκάδα της Άρσεναλ ενόψει της αναμέτρησης των «κανονιέρηδων» το Σάββατο στο «Άνφιλντ» με την Λίβερπουλ, αναμένεται να βρεθεί κανονικά ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, την ώρα που ο Τόμας Πάρτεϊ εξακολουθεί να είναι αμφίβολος.

Μπορεί τα αρχικά δημοσιεύματα να έκαναν λόγο για πιθανή απουσία του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ από την βασική ενδεκάδα της Άρσεναλ για το επικείμενο ντέρμπι απέναντι στην Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», όμως ο Γκαμπονέζος επιθετικός το διέψευσε άμεσα.

Επέστρεψε στο Βόρειο Λονδίνο, προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, και τίθεται άμεσα στην διάθεση του Μικέλ Αρτέτα για το ματς με την Λίβερπουλ, όπου αναμένεται να φιγουράρει και πάλι στην κορυφή της επίθεσης, μαζί με τον Αλεξάντερ Λακαζέτ.

Την ίδια ώρα, πραγματικά αμφίβολος είναι ο Τόμας Πάρτεϊ. Ο μέσος από την Γκάνα, ο οποίος απουσίασε και από την τελευταία αναμέτρηση της Άρσεναλ κόντρα στην Γουότφορντ, με τον Μέιτλαντ Νάιλς να τον αντικαθιστά, αλλά και από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της χώρας του μεσοβδόμαδα, εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις, και η συμμετοχή του θα καθοριστεί τις επόμενες δύο ημέρες.

ΠΗΓΗ: www.england365.gr


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0