Football Talk

Ουρουγουάη: Τέσσερις συνεχόμενες ήττες, δύο βαθμούς μακριά από την πεντάδα και αρνητικό ρεκόρ τριετίας!

Ουρουγουάη: Τέσσερις συνεχόμενες ήττες, δύο βαθμούς μακριά από την πεντάδα και αρνητικό ρεκόρ τριετίας!

Στην χειρότερη αγωνιστική περίοδο των τελευταίων τριών χρόνων, φαίνεται πως βρίσκεται «επίσημα» η Ουρουγουάη, η οποία γνώρισε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, και επιστρέφει σε εποχές… 2018.

Σχετικά Άρθρα

Τι και αν το «ταξίδι» για το Κατάρ, αναφορικά με τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είχε ξεκινήσει με ένα αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων, όπου η Ουρουγουάη μετρούσε τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες στο ξεκίνημα και δύο διαδοχικές επικρατήσεις;

Τι και αν αρνούνταν να χάσει και έβλεπε τον εαυτό της στα «ψηλά» της βαθμολογίας, ευελπιστώντας πως θα παραβρεθεί για ακόμη μία φορά σε κορυφαία διοργάνωση; Εντούτοις το πράγμα έχει διαφοροποιηθεί σημαντικά, με την τελευταία της ήττα από την Βολιβία με χαρακτηριστική ευκολία (3-0), να το επιβεβαιώνει στον απόλυτο βαθμό.

Το σύνολο του Όσκαρ Ταμπάρες, δεν σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ενενηντάλεπτο, τρίτο στα τελευταία τέσσερα ματς, ενώ κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών των αναμετρήσεων είναι το αποτέλεσμα.

Η Ουρουγουάη μετρά τέσσερις διαδοχικές ήττες με ρεκόρ τερμάτων 11-1 και δεν έχει σκοράρει σε κανονική ροή αγώνα από τον Σεπτέμβριο του 2021, με έξι ματς να έχουν παρέλθει. Πρόκειται για την χειρότερη αγωνιστική της περίοδο από το 2018, με ειδοποιό διαφορά πως τότε ναι μεν είχε ηττηθεί σε ισάριθμα παιχνίδια, αλλά όλες οι αναμετρήσεις, είχαν φιλικό χαρακτήρα.

Παρά ταύτα, η κάμψη επαναλήφθηκε και τώρα, σε επίσημα ματς κομβικής σημασίας και φυσική ροή των πραγμάτων αποτελεί η δυσκολία πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μία συν μία θέση με Ουρουγουάη, Χιλή και Ισημερινό να τις διεκδικούν!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0