Football Talk

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, 4ος όμιλος: Άνετη και ωραία με Μπενζεμά και Εμπαπέ η Γαλλία – πήρε τεράστιο «διπλό» στην Βοσνία και μπήκε στα μπαράζ η Ουκρανία! (video)

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, 4ος όμιλος: Άνετη και ωραία με Μπενζεμά και Εμπαπέ η Γαλλία – πήρε τεράστιο «διπλό» στην Βοσνία και μπήκε στα μπαράζ η Ουκρανία! (video)

Ήταν δεδομένο εξαρχής πως το έργο της Φινλανδίας απέναντι στους Γάλλους μόνο απλό δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Οι φιλοξενούμενοι μετέβησαν στην χώρα του Τίμο Πούκι, και πήραν το «διπλό», έχοντας ως πρωταγωνιστές τον Καρίμ Μπενζεμά και τον Κίλιαν Εμπαπέ (0-2). Την ίδια ώρα, η Ουκρανία σημείωσε τεράστια νίκη απέναντι στην Βοσνία Ερζεγοβίνης (0-2), που είχε αποκλειστεί, και πανηγύρισε την είσοδο της στα μπαράζ, ούσα η μεγάλη ευνοημένη της βραδιάς.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε την περιπλάνησή της στον 4ο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Γαλλία, η οποία αν και δεν ήταν άμεση ενδιαφερόμενη ως προς την τελευταία αγωνιστική, μιας και είχε εξασφαλίσει την πρώτη θέση και το ταξίδι στο Κατάρ, εντούτοις «πάλεψε» σαν να ενδιαφέρεται για το «τρίποντο» και εν τέλει δικαιώθηκε.


Μπορεί η Φινλανδία να την δυσκόλεψε για περισσότερο από μία ώρα αγώνα, επιζητώντας την ισοπαλία, όμως κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό. Αρχικά, ο Καρίμ Μπενζεμά άνοιξε το σκορ στο 66ο λεπτό, έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Κίλιαν Εμπαπέ, και εν συνεχεία ο δεύτερος «διπλασίασε» τα γκολ της ομάδας του με υπέροχο πλασέ από την γωνία της περιοχής.


Την ίδια ώρα, η μεγάλη ευνοημένη της βραδιάς ήταν δεδομένα η Ουκρανία, η οποία ξεκίνησε από την 3η θέση την τελευταία αναμέτρηση των προκριματικών, και εν τέλει κατέληξε να πανηγυρίζει την είσοδό της στα μπαράζ, από την 2η θέση!

Επικράτησε με 2-0 της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, με αμφότερα τέρματα να επιτυγχάνονται στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να αποτελέσει και αυτή μέλος των 12 ομάδων που θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στο Μουντιάλ, μέσω των play off!


8η αγωνιστική – Αποτελέσματα:

Βοσνία Ερζεγοβίνη – Ουκρανία 0-2 (59’ Ζιντσένσκο, 79’ Ντόμπβικ)

Φινλανδία – Γαλλία 0-2 (66’ Μπενζεμά, 77’ Εμπαπέ)

Βαθμολογία:

1.   Γαλλία 8 18 (18-3)

2.  Φινλανδία 8 11 (12-8)

3.  Ουκρανία 8 11 (10-10)

4.  Βοσνία Ερζεγοβίνη 8 7 (9-12)

5.   Καζακστάν 8 3 (5-20)

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0