Football Talk

Αποσύρθηκε ο Γκουτιέρες: «Ο Μαραντόνα ήταν στο πλάι μου στις πιο δύσκολες στιγμές»! (video)

Αποσύρθηκε ο Γκουτιέρες: «Ο Μαραντόνα ήταν στο πλάι μου στις πιο δύσκολες στιγμές»! (video)

Παρελθόν από την ενεργό δράση αποτελεί ο Γιόνας Γκουτιέρες, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε για την απόσυρσή του μίλησε και για τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Τα παπούτσια του αποφάσισε να κρεμάσει ο Γιόνας Γκουτιέρες, όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας 15/11. Ο 38χρονος αποτέλεσε έναν θρύλο για τη Νιούκαστλ, στην οποία σημείωσε 205 συμμετοχές, ενώ έκλεισε την καριέρα του στην Αλμάγρο.

Τον Σεπτέμβρη του 2014 είχε ανακοινώσει πως διαγνώστηκε με καρκίνο των όρχεων και τον Μάρτη του 2015 επέστρεψε όντας μεγάλος νικητής, μπαίνοντας αλλαγή σε παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο ίδιος σε δηλώσεις του το βράδυ της απόσυρσής του μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για τον Ντιέγκο Μαραντόνα, τονίζοντας πως βρισκόταν στο πλάι του στις πιο δύσκολες στιγμές που έζησε.

«Έζησα πολλές όμορφες στιγμές με τον Ντιέγκο, αλλά βρισκόταν εκεί και στις δύσκολες – όπως τον καρκίνο που πέρασα. Έχω πάντα να πω κάτι καλό για εκείνον και πονάει που δεν είναι μαζί μας γιατί πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο, ο κόσμος, όλοι τον αγάπησαν».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0