Football Talk

Κ19 Ελλάδα - Γερμανία 1-1: Ισοπαλία και... αποκλεισμός από την Elite Round του Euro

Κ19 Ελλάδα - Γερμανία 1-1: Ισοπαλία και... αποκλεισμός από την Elite Round του Euro
Η Εθνική Νέων έμεινε στο 1-1 με την αντίστοιχη της Γερμανίας στην Ναύπακτο και απώλεσε τις όποιες ελπίδες της για πρόκριση στην Elite Round του προσεχούς Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Μετά από την ισοπαλία με τα Νησιά Φερόε πριν από λίγα 24ωρα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε ως μονόδρομο το τρίποντο για να διατηρούσε τις όποιες ελπίδες συμμετοχής στην επόμενη φάση (Elite Round), μετά από αυτή την προκριματικών, όμως αυτό δεν ήρθε απέναντι στην δυνατή Γερμανία.

Η «Μαν Σαφτ» ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο 49' με τον Κάντε, με τους Έλληνες διεθνείς να βρίσκονται σε δύσκολη θέση και να φέρνουν το ματς στα ίσα στο 62', με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κούτσια.

Το τελευταίο ημίωρο δεν επεφύλασσε αλλαγές, με το 1-1 να μένει ως το φινάλε.

ΕΛΛΑΔΑ: Αγγελόπουλος, Γκογκουβίτης, Καλογερόπουλος (80' Τζαβίδας), Κουλιεράκης, Κίτσος, Καραμάνης, Ντόι (69' Καστανάρας) Χριστόπουλος, Κουτεντάκης (55' Καράκουτης), Κούτσιας, Κρυπαράκος (55' Χριστόπουλος)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ούρμπιγκ, Κραφτ (81' Κόστκα), Χέρολντ, Αρέι-Μπι, Γκιούνθερ, Κέσικ, Βάγκνερ, Γκούρπουζ (46' Ρίντελ), Σλεμπ (73' Χέτβερ), Κάντε, Γκεντίκλι (85' Γέσεν)

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Ρωσία 9

2. Γερμανία 4

3. Ελλάδα 2

4. Νησιά Φερόε 1

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0