Football Talk

Ο Stelios και οι θρύλοι της Μπόλτον ξαναβρέθηκαν για καλό σκοπό και αποθεώθηκαν!

Ο Stelios και οι θρύλοι της Μπόλτον ξαναβρέθηκαν για καλό σκοπό και αποθεώθηκαν!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε ένα φιλικό μεταξύ της τωρινής ομάδας του Μπόλτον και των παλαίμαχών της, το οποίο είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Η Μπόλτον βρίσκεται στην League One, ή αλλιώς τρίτη κατηγορία Αγγλίας. Στο πλαίσιο των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, ο αγγλικός σύλλογος βρήκε την ευκαιρία να διοργανώσει ένα φιλικό ματς, ανάμεσα στο τωρινό ρόστερ και σε ένα με διάφορους αστέρες του παρελθόντος. Το κεντρικό πρόσωπο του ματς ήταν ο δεξιός μπακ, Γκέτιν Τζόουνς.

Συγκεκριμένα, η μητέρα του 25χρονου αμυντικού πάσχει από μία νευρολογική νόσο, γνωστή ως «Νόσος του κινητικού νευρώνα» ή MND. Τα έσοδα από το παιχνίδι θα δινόντουσαν στην Κάρεν, ώστε να καταπολεμήσει την συγκεκριμένη νόσο. Μάλιστα, στο φιλικό πήρε μέρος και ο δικός μας, Στέλιος Γιαννακόπουλος, με την ομάδα των All-Star αλλά και ο γιος του, Δημήτρης, που αγωνίζεται στα μικρά κλιμάκια της ομάδας.

Όσο για το παιχνίδι, οι 13 χιλιάδες φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρας είδαν αρκετά τέρματα, καθώς το τελικό σκορ, έδειχνε 7-4 υπέρ της τωρινής ομάδας. Στην επιλογή των All-Star, ασχολήθηκε προσωπικά ο θρυλικός προπονητής του συλλόγου, Σαμ Αλαρντάις, ο οποίος κάλεσε μεταξύ άλλων τους Ίβαν Κάμπο, Κέβιν Ντέιβις και άλλοι.

εικόνα_Viber_2021-11-15_21-15-59-143.jpg

Από την άλλη, η ομάδα της Μπόλτον είχε διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του φετινού ρόστερ, μεταξύ των οποίων και τον Ουαλό μπακ. Ο Τζέι-Τζέι Οκότσα έβαλε μπροστά στο σκορ τους All-Star όπως οι σύγχρονη έκδοση του συλλόγου το γύρισε σε 3-1 μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους χάρη στα τέρματα των Τόμασον, Ντελφουνέσο και Αμαέτσι.

εικόνα_Viber_2021-11-15_20-58-32-610.jpg

Στο δεύτερο μέρος, από τη μία ο Έβατ και από την άλλη ο Ιγκλς, πήραν πάνω τους το θέμα των γκολ και εκτόξευσαν το σκορ στο 6-3, με τον πρώτο πετυχαίνει προσωπικό χατ-τρικ. Ο Αφολαγιάν το πήγε στο 7-3 για να μειώσει στο τελικό 7-4 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο ΜακΓκινάλι. Συνολικά επιτεύχθηκαν 11 γκολ και χάθηκαν ακόμα πολλές ευκαιρίες, με το κυριότερο, την συμμετοχή όλων αυτών των «θρύλων» του συλλόγου.

εικόνα_Viber_2021-11-15_21-17-57-680.jpg

Η ξεχωριστή περίπτωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου…

Φυσικά, εκτός από την συμμετοχή του Στέλιου Γιαννακόπουλου, τα βλέμματα τράβηξε και ο μεγάλος του γιος, Δημήτρης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην Κ18 του συλλόγου και ήδη ξεχωρίζει με τις απίστευτες ικανότητες. Το ίδιο και ο μικρότερος γιος του παλαίμαχου άσου, Φίλιππος, ο οποίος είναι 12 ετών.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο με την ομάδα του All-Star και έπαιξε για παραπάνω από 10 λεπτά. Φυσικά, είναι μία περιπτώσει που παρακολουθείται από τόσο από την Εθνική μας ομάδα στο αντίστοιχο ηλικιακό γκρουπ, όσο και από ξένους σκάουτερ και «αγαπούν» τέτοιες κατηγορίες στην Αγγλία. Είναι λογικό, όταν πρόκειται να είσαι γιος ενός ποδοσφαιριστή που έγραψε ιστορία σε Ελλάδα και εξωτερικό, τα μάτια όλων είναι ήδη στραμμένα πάνω σου.

εικόνα_Viber_2021-11-15_21-44-37-558.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0