Football Talk

Αγγλία: Ζήτησε να παίξει και με το Σαν Μαρίνο ο Κέιν!

Αγγλία: Ζήτησε να παίξει και με το Σαν Μαρίνο ο Κέιν!

Αφού στην εθνική Αγγλίας ξαναβρίσκει την όρεξή του και καταφέρνει ν' αποκτήσει αυτοπεποίθηση με τα γκολ που πετυχαίνει, ο Χάρι Κέιν ζήτησε από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να παίξει και απόψε (15/11) απέναντι στο Σαν Μαρίνο.

Ο Κέιν περνάει πολύ δύσκολες μέρες φέτος στην Τότεναμ και κάθε φορά που καλείται ν' αγωνιστεί για την εθνική Αγγλίας είναι μια... διέξοδος για εκείνον.

Το χατ-τρικ που πέτυχε απέναντι στην Αλβανία το βράδυ της Παρασκευής (12/11) τον βοήθησε να ξεσπάσει και να ξαναβρεί αυτοπεποίθηση και σε αυτό θέλει να δώσει συνέχεια προτού επιστρέψει στη ζόρικη καθημερινότητα των «σπιρουνιών».

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ανέφερε πως ο Κέιν του ζήτησε να παίξει από την αρχή και στο αποψινό ματς με το Σαν Μαρίνο - όπου η Αγγλία θέλει έναν βαθμό για να βρεθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ - και ο ομοσπονδιακός κόουτς μάλλον δεν θα του χαλάσει το χατίρι.

Άλλωστε, ο αρχηγός των «τριών λιονταριών» κυνηγάει και το απόλυτο ρεκόρ των γκολ με τη φανέλα με το εθνόσημο έχοντας βρεθεί στο -9 (44 έναντι των 53) από τον Γουέιν Ρούνεϊ.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0