Football Talk

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, 1ος όμιλος: Ο Μίτροβιτς έστειλε Ρονάλντο και Σάντος στα μπαράζ! (video)

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, 1ος όμιλος: Ο Μίτροβιτς έστειλε Ρονάλντο και Σάντος στα μπαράζ! (video)

Με τον Ντούσαν Μίτροβιτς να σκοράρει στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης η Σερβία «έκλεψε» την πρόκριση από την Πορτογαλία και έφτιαξε τις βαλίτσες τις για το Κατάρ!

Την μπουκιά από το στόμα της Πορτογαλίας πήρε η Σερβία! Με τον Μίτροβιτς να σκοράρει στο 90ο λεπτό οι Σέρβοι έκαναν την μεγάλη ανατροπή, πήραν τη νίκη με 2-1 και «κλείδωσαν» την πρωτιά στον 1ο όμιλο και κατ’ επέκταση την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Οι Πορτογάλοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς στην αναμέτρηση, έπειτα από σφάλμα των αντιπάλων. Πιο συγκεκριμένα στο 2ο λεπτό ο Σάντσες, εκμεταλλευόμενος το λάθος της άμυνας, πήρε την μπάλα, εισέβαλλε στην περιοχή και έκανε το 1-0.

Από πλευράς τους οι Σέρβοι θέλησαν να ψάξουν και να βρουν την αντίδραση, πράγμα που δεν άργησε πολύ να γίνει. Στο 33ο λεπτό ο Τάντιτς εξαπέλυσε ένα σουτ στα όρια της περιοχής, με τον Πατρίτσιο να μην μπορεί να μπλοκάρει και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Βλάχοβιτς βρήκε κι εκείνος δίχτυα, όμως ο επιθετικός της Φιορεντίνα ήταν εκτεθειμένος και συνεπώς το γκολ δεν μέτρησε. Τα χέρια των φιλοξενούμενων «έλυσε» ο Μίτροβιτς ο οποίος, έπειτα από τη σέντρα του Τάντις, πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και την Σερβία στο Μουντιάλ του 2022!

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ιρλανδία δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στο Λουξεμβούργο, επικρατώντας με το «άνετο» 3-0. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους χρίστηκαν οι Ντάφι (67’), Ογκμπένε (75’) και Ρόμπινσον (88’).

8η αγωνιστική – Αποτελέσματα:

Πορτογαλία – Σερβία 1-2 (2’ Σάντσες, 33’ Τάντιτς, 90’ Μίτροβιτς)

Λουξεμβούργο – Αζερμπαϊτζάν 0-3 (67’ Ντάφι, 75’Ογκμπένε, 88’ Ρόμπινσον)

Βαθμολογία:

1. Σερβία 8 20 (18:9)

2. Πορτογαλία 8 17 (17:6)

3. Ιρλανδία 8 9 (11:8)

4. Λουξεμβούργο 8 9 (8:18)

5. Αζερμπαϊτζάν 8 1 (5:18)

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0