Football Talk

Ισπανία – Σουηδία 1-0: Ο Μοράτα έστειλε τη «φούρια ρόχα» στο Κατάρ! (video)

Ισπανία – Σουηδία 1-0: Ο Μοράτα έστειλε τη «φούρια ρόχα» στο Κατάρ! (video)
Η Ισπανία βρήκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα το γκολ με τον Μοράτα και «σφράγισε» την πρόκριση της στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, με την Σουηδία να τερματίζει στη 2η θέση του ομίλου και να πηγαίνει στα πλέι οφ.

Η Ισπανία επικράτησε της Σουηδίας με 1-0 στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και πανηγύρισε την πρόκριση στα τελικά του Κατάρ.

Σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα η Σουηδία έψαχνε το γκολ που θα την έφερνε αγκαλιά με την πρόκριση όμως οι Ισπανοί δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους φιλοξενούμενους. Έχοντας την αυτοπεποίθηση με το μέρος τους, μιας και τους αρκούσε η ισοπαλία, έπαιξαν δίχως άγχος και λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης ο Μοράτα «κλείδωσε» την πρόκριση.

Συγκεκριμένα στο 86’ ο Όλμο έκανε ένα μακρινό σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, ο Μοράτα πήρε το ριμπάουντ και το κακό κοντρόλ του ξεγέλασε τον Όλσεν, με τον Ισπανό να πλασάρει στη συνέχεια για το τελικό 1-0!



Στον όμιλο της Εθνικής μας, λοιπόν, οι Ισπανοί τερμάτισαν στην πρώτη θέση με 19 βαθμούς, ενώ οι Σουηδοί έμειναν στη 2η με 15 και θα διεκδικήσουν μέσω των μπαράζ το ένα από τα τρία «εισιτήρια» για το 22ο Μουντιάλ.

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0