Football Talk

ΑΕΚ: Συγχαρητήρια Μελισσανίδη για τη νίκη στη Λεωφόρο!

ΑΕΚ: Συγχαρητήρια Μελισσανίδη για τη νίκη στη Λεωφόρο!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετέφερε τα συγχαρητήρια του στην β’ ομάδα της ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού Β’ στη Λεωφόρο.

Τα συγχαρητήρια του, στην ΑΕΚ Βγια τη νίκη που πέτυχε μέσα στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού Β’ μετέφερε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, επικοινώνησε με τον Ηλία Ατματσίδη, προκειμένου εκείνος να συγχαρεί εκ μέρους του τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλο, για την επικράτηση επί των πρασίνων.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος χαρούμενος μετά τη νίκη αναφέρθηκε στα οφέλη που υπάρχουν με τη δημιουργία των Β' ομάδων, ενώ στάθηκε στους Μπακάκη και Γέβτιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι πολλαπλά τα οφέλη. Έχουμε κάνει μια καλή αρχή. Το σημαντικό είναι όμως πως έχουμε φτάσει να έχουμε 6 βαθμούς. Σήμερα κάναμε μια καλή προσπάθεια, ήμασταν καλοί στην αμυντική λειτουργία, δεν κινδυνεύσαμε. Η ανάπτυξη μας ήταν καλή, είχαμε καλή κυκλοφορία και αν μας έλειπε κάτι στο πρώτο μέρος ήταν η τελική πάσα. Στην επανάληψη ήμασταν καλύτεροι, είχαμε ουσία, τελειώσαμε δυο φάσεις και πήραμε μια δίκαιη νίκη. Νομίζω αυτή η πρώτη χρονιά στις ομάδες β’ είναι δοκιμαστική, η επόμενη θα είναι ακόμα καλύτερη. Για τη χρησιμοποίηση Μπακάκη-Γέβτιτς: Δεν είναι μόνο ο Μπακάκης και ο Γέβτιτς. Είναι πολλαπλό το όφελος. Και μέσω κανονισμού, αυτό γίνεται σε όλη την Ευρώπη. Η Αγγλία έχει απεριόριστο αριθμό παικτών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Αυτά είναι πράγματα που θα τα βλέπουμε και σίγουρα είναι κάτι που θα μας ωφελήσει».

www.bnsports.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0