Football Talk

Παναθηναϊκός Β’ – ΑΕΚ Β’ 0-2: Έχασε από την Ένωση, έχασε και τον Σένκεφελντ! (video)

Παναθηναϊκός Β’ – ΑΕΚ Β’ 0-2: Έχασε από την Ένωση, έχασε και τον Σένκεφελντ! (video)
«Διπλή χασούρα» για τον Παναθηναϊκό Β’ που όχι μόνο ηττήθηκε στη Λεωφόρο από την ΑΕΚ Β’, αλλά είδε και τον Σένκεφελντ να αποχωρεί τραυματίας.

Ο Παναθηναϊκός Β’ υποδέχτηκε την ΑΕΚ Β’ στη Λεωφόρο για την 2η αγωνιστική της Super League 2. Το ντέρμπι βάφτηκε «κιτρινόμαυρο» με τους Μπακάκη και Κοσίδη να συνεργάζονται άψογα και να πετυχαίνουν το πρώτο γκολ του Δικεφάλου, και δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα ο Γιούσης «έγραψε» το τελικό 2-0!

Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις κύλησε το πρώτο ημίχρονο στην αναμέτρηση του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Β' και την ΑΕΚ Β'. Το 0-0 στη Λεωφόρο αποτύπωνε την εικόνα των δύο ομάδων οι οποίες απείλησαν κυρίως μέσα από στημένες φάσεις, με τους κιτρινόμαυρους να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Σο 42’ η Ένωση είχε την καλύτερη στιγμή στο ματς όταν ο Γιέβτιτς έκανε το σουτ εκτός περιοχής με τον Ξενόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Το σημαντικότερο γεγονός του πρώτου 45λεπτου ήταν η αποχώρηση του Σένκεφελντ ως τραυματίας.





Η ΑΕΚ  στο δεύτερο μέρος εμφανίστηκε καλύτερη και μπόρεσε να πετύχει το γκολ που έψαχνε. Έπειτα από ωραία ανάπτυξη από τα δεξιά με τον Μπακάκη να κάνει την ενέργεια και το σπριντ, ο ποδοσφαιριστής τη Ένωσης μπήκε στην περιοχή, γύρισε παράλληλα προς τον Κοσίδη ο οποίος εκτέλεσε με τη μια για να δώσει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 70’! Ένα λεπτό μετά το γκολ η ΑΕΚ έχασε σημαντική ευκαιρία για να πετύχει και δεύτερο γκολ όταν ο Καρβούνης έκανε το λάθος, ο Μουστακόπουλος που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς έκλεψε, μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ με τον Ξενόπουλο να διώχνει σωτήρια.



Στο 94’ ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν μετά από σέντρα του Μαρτίνη ο Ματσαδές βρέθηκε σε θέση βολής αλλά η κεφαλιά που πήρε έφυγε έξω. Λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης η ΑΕΚ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά με τον Γιούση να πετάγεται στο πρώτο δοκάρι να πιάνει το σουτ και να στέλνει τη μπάλα στην εστία του Ξενόπουλου που δεν μπόρεσε να αντιδράσει σφραγίζοντας το τελικό 2-0!


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Βονόρτας): Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ (36' Αντωνίου), Σιδεράς, Μαρτίνης, Θεοχάρης (82' Ρόμπι), Ηλιάδης (71' Κούτσιας), Καρβούνης, Ενγκμπακοτό (82' Τουρκοχωρίτης), Τσιριγώτης (82' Ματσαδές), Σέχου

ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδοπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μπούσης, Ραντόνια (87' Σταμούλης), Μπάμπης (68' Μουστακόπουλος), Σαμπανάτζοβιτς, Γιούσης, Γιέβτιτς (76' Τζούντα Γκαρσία), Κοσίδης (87' Ιατρούδης)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0