Football Talk

Παναθηναϊκός Β’ – ΑΕΚ Β’: Διάστρεμμα ο Σένκεφελντ και... αναγκαστική αλλαγή - Καθησυχαστικά τα πρώτα νέα για τον τραυματισμό του

Παναθηναϊκός Β’ – ΑΕΚ Β’: Διάστρεμμα ο Σένκεφελντ και... αναγκαστική αλλαγή - Καθησυχαστικά τα πρώτα νέα για τον τραυματισμό του
Άσχημα νέα στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, καθώς ο Μπαρτ Σένκεφελντ έφυγε τραυματίας από την αναμέτρηση της ομάδας Β' με την αντίστοιχη της ΑΕΚ.
Όπως μπήκε... ξαναβγήκε ο Μπαρτ Σένκεφελντ!

Ο Ολλανδός στόπερ του Παναθηναϊκού χτύπησε στον αστράγαλο στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ Β' και αποχώρησε για τα αποδυτήρια στο 32᾽, και με τον Αντωνίου να παίρνει τη θέση του!

O 30χρονος άσος είχε να παίξει από τις 12 Μαΐου και το ματς με τον Άρη στο «Βικελίδης» για τα playoffs.

Είχε χάσει την προετοιμασία, αλλά εδώ και 2-3 εβδομάδες προπονείτο κανονικά και είχε κριθεί σε θέση να πάρει τα πρώτα του λεπτά με τον Παναθηναϊκό Β’. Μένει να φανεί πλέον η σοβαρότητα της κατάστασής του. 

Όπως γίνεται κατανοητό η ανησυχία στο τριφύλλι είναι έντονη.

UPDATE: Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, ο Ολλανδός στόπερ έχει υποστεί διάστρεμμα, σε διαφορετικό πόδι από αυτό που έκανε την επέμβαση το καλοκαίρι. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι βαθμού είναι το διάστρεμμα και πόσος καιρός θα χρειαστεί να απουσιάσει.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0