Football Talk

Times: «Διστακτικός για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζιντάν, προσπαθούν να τον πείσουν Ρονάλντο και Βαράν»

Times: «Διστακτικός για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζιντάν, προσπαθούν να τον πείσουν Ρονάλντο και Βαράν»
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τον Ζινεντίν Ζιντάν να διαδεχθεί τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, σύμφωνα με τους «Times». Ποια ονόματα παίζουν ως εναλλακτικές για το καλοκαίρι.

Ο Γάλλος τεχνικός, ο οποίος αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι, παραμένει μακριά από τους πάγκους, περιμένοντας να του παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία για να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Το τελευταίο διάστημα το όνομά του έχει συνδεθεί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά το γεγονός ότι το μέλλον του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων» θεωρείται αβέβαιο.

Παρ' όλο που ο Ζιντάν δεν φαίνεται σίγουρος για να αναλάβει ένα τέτοιο πρότζεκτ όπως αυτό της ομάδας του Μάντσεστερ, οι ιθύνοντες του συλλόγου, ελπίζουν ότι οι στενές σχέσεις του Γάλλου προπονητή με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Ραφαέλ Βαράν μπορούν να του αλλάξουν γνώμη.

Αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, τα ονόματα των Μπρένταν Ρότζερς και Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι εκείνα που παίζουν «δυνατά» για το ερχόμενο καλοκαίρι!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0