Football Talk

Τρίτη συνεχόμενη «πεντάρα» της Αγγλίας στο ημίχρονο με πρωταγωνιστή τον Κέιν! (video)

Τρίτη συνεχόμενη «πεντάρα» της Αγγλίας στο ημίχρονο με πρωταγωνιστή τον Κέιν! (video)

Μία «σαρωτική» Αγγλία έκανε την εμφάνισή της στο πρώτο ημίχρονο του Wembley απέναντι στην Αλβανία, με τα «τρία Λιοντάρια» να σημειώνουν πέντε γκολ σε 45 λεπτά, πράγμα που πετυχαίνουν για τρίτη φορά την τελευταία τριετία, με κοινό χαρακτηριστικό τους τις φοβερές εμφανίσεις του Χάρι Κέιν!

Καταιγιστική αποδείχθηκε η Αγγλία στο πρώτο μέρος της 9ης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Αλβανία, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να παρατάσσει βασική ενδεκάδα, και τους ποδοσφαιριστές του να αναδεικνύουν τον λόγο.

Άνοιξαν το σκορ στο 8’ με τον Χάρι Μαγκουάιρ, έκαναν δύο τα γκολ τους με τον Χάρι Κέιν εννέα λεπτά αργότερα, και εν συνεχεία έλαβε χώρα ένα φοβερό «σόου» του Άγγλου επιθετικού της Τότεναμ. Δύο εξαιρετικά γκολ, μία ασίστ και ένα «ιστορικό» 5-0 στο πρώτο μέρος , το οποίο επαναλαμβάνεται για 3η φορά τα τελευταία τρία χρόνια, με ένα κοινό χαρακτηριστικό.


Ποιο είναι αυτό; Η καλύτερη εμφάνιση της σεζόν του Χάρι Κέιν, που συμπτωματικά έχει επαναληφθεί και στις δύο προηγούμενες «πεντάρες» της Αγγλίας στο ημίχρονο. Στην πρώτη περίπτωση, το 2018, τα «τρία Λιοντάρια» οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 5-0 έναντι του Παναμά, με τον Κέιν να σκοράρει το 2ο και το 5ο γκολ, και στο δεύτερο μέρος να κάνει χατ-τρικ, ενώ στην δεύτερη η Αγγλία κέρδιζε με 5-1 στο ημίχρονο το Κόσοβο, και πάλι στο Wembley, με τον φορ της Τότεναμ να «χτυπάει» στο 19ο λεπτό, δίνοντας της το προβάδισμα!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0