Football Talk

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η 11χρονη φαν του θα πληρώσει 2.500 λίρες λόγω της εισβολής της στο γήπεδο!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η 11χρονη φαν του θα πληρώσει 2.500 λίρες λόγω της εισβολής της στο γήπεδο!
Η 11χρονη Άντισον Γουίλαν κέρδισε μία αγκαλιά του Κριστιάνο Ροναλντο και τη φανέλα του μετά από την εισβολή της στο γήπεδο στο φινάλε του Ιρλανδία - Πορτογαλία, με τον μπαμπά της να πληρώνει εκείνος το πρόστιμο που θα είναι ύψους 2.500 λιρών.

Όπως έγινε γνωστό, η εισβολή θα στοιχίσει 2.500 λίρες, με την νεαρή φαν του Ρονάλντο να πετάει ωστόσο στα σύννεφα και να αποκαλύπτει σε ραδιοφωνική συνέντευξή της πως ο πατέρας της θα καλύψει όλα τα έξοδα:

«Μου επιβλήθηκε πρόστιμο που μπήκα στο γήπεδο αλλά ο πατέρας μου θα το πληρώσει. Ήμουν στη δεύτερη σειρά, πήδηξα ένα εμπόδιο που υπήρχε και βρέθηκαν στο γήπεδο.

Έπειτα έτρεξα και υπήρχαν σεκιούριτι που με κυνήγησαν αλλά είχαν μπει και άλλοι δύο φίλαθλοι από την άλλη γωνία του γηπέδου και έτσι συνέχισα να τρέχω.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δίνει τη φανέλα του σε νεαρή θαυμάστριά του στο πλαίσιο του αγώνα της Ιρλανδίας με την Πορτογαλία | 11 Νοεμβρίου 2021

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δίνει τη φανέλα του σε νεαρή θαυμάστριά του στο πλαίσιο του αγώνα της Ιρλανδίας με την Πορτογαλία.

Τότε ήταν που φώναξα δυνατά το όνομα του Ρονάλντο. Γύρισε και με είδε και είπε στους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου να με αφήσουν. Ήρθε τότε προς το μέρος μου.

Ήμουν σε κατάσταση σοκ, έκλαιγα και ουσιαστικά του ζητούσα τη φανέλα λέγοντας "σε παρακαλώ, είμαι τεράστια φαν», δήλωσε η 11χρονη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0