Football Talk

«Καθάρισαν» την Λευκορωσία με 2-0 και… πάτησαν κορυφή οι Ελπίδες!

«Καθάρισαν» την Λευκορωσία με 2-0 και… πάτησαν κορυφή οι Ελπίδες!
Η Εθνική Ελπίδων έκανε το καθήκον της κόντρα στη Λευκορωσία, καθώς επικράτησε με 2-0 χάρη στα τέρματα του Σουρλή και το αυτογκόλ του Σουπράνοβιτς!

Η Εθνική Ελπίδων υποδέχθηκε την αντίστοιχη ομάδα υποδέχθηκε τη Λευκορωσία στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2023 το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γεωργίας και της Ρουμανίας, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να πραγματοποιεί μια καλή εμφάνιση και να επικρατεί με 2-0.

Σκόρερ για την Εθνική μας ομάδα ήταν ο Βασίλης Σουρλής στο 16ο λεπτό, ενώ το δεύτερο χρεώθηκε ως αυτογκόλ του Σουπράνοβιτς, έπειτα από πλασέ του Μπότου. Με αυτό το αποτέλεσμα η Εθνική μας ανέβηκε πρώτη στον όμιλο με 11 βαθμούς, δύο περισσότερους από την Πορτογαλία, η οποία έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα που θα πάρει την πρώτη θέση του ομίλου, προκρίνεται αυτόματα στην τελική φάση, ενώ οι 8 δεύτεροι θα παίξουν για τέσσερα εισιτήρια σε διπλούς αγώνες μπαράζ.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Σίμος): Τζολάκης, Λύρατζης (84’ Θυμιάνης), Μιχαηλίδης, Διαμαντης, Ζαγαρίτης, Χριστόπουλος, Τσιγγάρας, Σουρλής (73’ Σαρδέλης), Κανελλόπουλος, Μπότος, Ιωαννίδης (55’ Τερεζίου).



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0