Football Talk

Φαν'τ Σχιπ: «Οι συζητήσεις για το συμβόλαιο θα γίνουν μετά το Κόσοβο»

Φαν'τ Σχιπ: «Οι συζητήσεις για το συμβόλαιο θα γίνουν μετά το Κόσοβο»

Ο Ολλανδός τεχνικός αναφέρθηκε στην ήττα της Ελλάδας από την Ισπανία αλλά και στο θέμα του συμβολαίου του.

Ο Τζον Φαντ Σχιπ έδειξε ικανοποιημένος από την εικόνα της Ελλάδας κόντρα στην Ισπανία και παραδέχθηκε την ανωτερότητα των Ρόχας. Ωστόσο, τόνισε πως στο πέναλτι ίσως να υπάρχει φάουλ.

Από την άλλη, στην ερώτηση για το συμβόλαιό του, ο ίδιος απάντησε πως δεν έχει υπογραφεί κάτι και όλα θα συζητηθούν μετά το Κόσοβο.

Αναλυτικά είπε:

Για το πού κρίθηκε το ματς: «Πρέπει αν είμαστε ρεαλιστές. παίξαμε απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα. Η Ισπανία ίσως είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Υποφέραμε στο πρώτο ημίχρονο, χάναμε την μπάλα και συνεχώς τρέχαμε πίσω από την μπάλα. Είναι καλή στο να κρατάνε την κατοχή. Για το πέναλτι, άκουσα ότι υπήρχε φάουλ πριν, αλλά δεν ξέρω.

Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι και αρχίσαμε να πρεσάρουμε ψηλά στον αγωνιστικό χώρο. Απλά έχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στο τέλος η Ισπανία άξιζε τη νίκη για την ποιότητα που έχει, αλλά είμαι υπερήφανος που η ομάδα ανέβηκε στην ομάδα και πάμε για το ματς με το Κόσοβο»

Για την επόμενη μέρα και για το συμβόλαιό του: «Πάντα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Έχουμε νέους παίκτες και θα βελτιωνόμαστε. Είναι επίσης σημαντικό που κρατάμε την ομάδα μαζί, έχουμε βέβαια πολλούς τραυματισμούς. Επίσης μπαίνουν και άλλοι παίκτες, όπως ο Γούτας που ήταν καλός. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να μεγαλώνουμε να μάθουμε από τα λάθη μας. Το μέλλον είναι λαμπρό.

Είμαι συγκεντρωμένος στα παιχνίδια, δεν υπάρχει υπογραφή, εκφράσαμε την κοινή επιθυμία μας ότι θα συνεχίσουμε, αλλά οι συζητήσεις θα γίνουν μετά το παιχνίδι με το Κόσοβο»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0