Football Talk

Ενρίκε: «Βελτιωμένη η Ελλάδα - Παγίδα το ματς με τη Σουηδία»!

Ενρίκε: «Βελτιωμένη η Ελλάδα - Παγίδα το ματς με τη Σουηδία»!

Μπορεί ο Λουίς Ενρίκε να είδε την Ισπανία να παίρνει το πολυπόθητο τρίποντο απέναντι στην Εθνική μας ομάδα, ωστόσο δεν περιορίστηκε σε αυτό. Επισήμανε τις αρετές της Ελλάδας, τόνισε την καλή δουλειά που έχει γίνει από τον Φαν΄τ Σχιπ και δεν έκρυψε τις σκέψεις του ενόψει της τελευταίας αναμέτρησης απέναντι στην Σουηδία.

Την εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας εκθείασε ο Λουίς Ενρίκε στην συνέντευξη Τύπου, επισημαίνοντας την καλή δουλειά που έχει γίνει από τον Τζόν Φαν’τ Σχιπ και τις διαφορές που εντόπισε σε σχέση με την πρώτη αναμέτρησή τους.

Αναλυτικά ο Λουίς Ενρίκε δήλωσε:

Για τα δύο ματς με την Εθνική και τις «μηδενικές» προσπάθειες της Ελλάδας απέναντί στην Ισπανία: «Να πω ότι από το πρώτο ματς με την Ελλάδα μέχρι και σήμερα υπάρχει μεγάλη βελτίωση στην Εθνική. Είναι δύσκολο να την πιέσεις, να της πάρεις την μπάλα, και πολύ καλοδουλεμένη. Ωστόσο, βγάλαμε μεγάλη ένταση και δυναμισμό. Όπως και να έχει, είναι μία δύσκολη ομάδα να την καταβάλλει κάποιος.

Αν θεωρεί το ματς με την Σουηδία «παγίδα», ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής: «Φυσικά είναι η μεγαλύτερη παγίδα, δεν θα επαναπαυτούμε. Ξέρουμε την Σουηδία, έχουμε παίξει πολλά ματς. Πολύ δύσκολη ομάδα, πολύ δύσκολος αντίπαλος, με ή χωρίς την μπάλα. Θα πάμε για να νικήσουμε, είμαστε πρώτοι αυτή την στιγμή, και με την στήριξη του κόσμου μας, του 12ου παίκτη μας θα μπορέσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0