Football Talk

Ιρλανδία – Πορτογαλία 0-0: Ούτε ο Κριστιάνο δεν την… ξεκόλλησε στο Δουβλίνο

Ιρλανδία – Πορτογαλία 0-0: Ούτε ο Κριστιάνο δεν την… ξεκόλλησε στο Δουβλίνο

Η Πορτογαλία δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς στο Δουβλίνο και κρατάει τη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου, καθώς η Ιρλανδία τη μπλόκαρε!

Η Ιρλανδία υποδέχτηκε την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο για την 7η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ. Ο «CR7» έψαχνε μονάχα δύο γκολ για να σπάσει το φράγμα των 800 γκολ σε ολόκληρη την καριέρα του.

Νωρίτερα, το Αζερμπαϊτζάν γνώρισε την εντός έδρα ήττα από το Λουξεμβούργο με σκορ 3-1 και έμεινε τελευταίο στην βαθμολογία του ομίλου!
Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικά, με όχι ιδιαίτερα πολλές φάσεις, παρά μόνο κάποιες ατομικές ενέργειες.
Την κατοχή έλεγχε η Πορτογαλία με το υπέρ της 70-30!
Οι Πορτογάλοι είχαν ανέβει αρκετά στο τερέν με αποτέλεσμα να κλείσουν τους γηπεδούχους στα μετόπισθεν.
Η καλύτερη φάση για τους Ιρλανδούς ήρθε στο 27ο λεπτό με τον Ρόμπινσον να κάνει ατομική ενέργεια και να πλασάρει όμορφα τον Πατρίσιο, ο οποίος είπε «όχι».


Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρυθμοί παρέμειναν χαμηλοί.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπάθησε να απειλήσει με μια εκτέλεση φάουλ στο 56’. Η Ιρλανδία ήταν ψύχραιμη ανασταλτικά και δεν άφηνε πολλά περιθώρια στους φιλοξενούμενους. 
Ο Πέπε στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα!
Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι η αναμέτρηση δεν βρήκε νικητή!

Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0