Football Talk

Γεωργία – Σουηδία 2-0: O Κβαρατσχέλια σάστισε τον Ιμπραΐμοβιτς και την παρέα του και έδωσε ελπίδες στην Εθνική! (video)

Γεωργία – Σουηδία 2-0: O Κβαρατσχέλια σάστισε τον Ιμπραΐμοβιτς και την παρέα του και έδωσε ελπίδες στην Εθνική! (video)

Στην επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με την εθνική ομάδα, η Σουηδία ήρθε αντιμέτωπη με την ήττα από τη Γεωργία με 2-0, αποτέλεσμα που ωφελεί εμμέσως την Εθνική μας.

Όταν ο Κβαρατσχέλια έχει τα κέφια του, τότε ο αντίπαλος πρέπει να φοβάται! Έτσι έγινε λοιπόν και απόψε στο Μπατούμι (11/11) καθώς η Γεωργία επικράτησε 2-0 της Σουηδίας, με τον 20χρονο να σκοράρει αμφότερα τα γκολ της ομάδας του. Παράλληλα, αυτό ήταν το ματς με το οποίο ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επέστρεψε στις υποχρεώσεις του με το εθνόσημο έπειτα από 8 ολόκληρους μήνες.

Επιπλέον το αποτέλεσμα αυτό βοηθάει εν μέρει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς οι Σουηδοί δεν μπόρεσαν να «κλειδώσουν» την πρωτιά και θα παλέψουν για τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Ισπανία.

Με πολύ δυναμικό τρόπο μπήκε η Σουηδία στο παιχνίδι, πιέζοντας ήδη από τα πρώτα λεπτά. Στο 13ο λεπτό αρχικά ο Φόρσμπεργκ και στη συνέχεια ο Κλάεσον απείλησαν δύο φορές, ωστόσο ο Λόρια επενέβη αμφότερες τις φορές.

Στη συνέχεια ήταν η σειρά του Ιμπραΐμοβιτς να γίνει επικίνδυνος, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Πιο συγκεκριμένα στο 22’ ο 40χρονος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά η κεφαλιά του ήταν αδύναμη και δεν προβλημάτισε τον αντίπαλο κίπερ.

Οι Σουηδοί συνέχισαν να ασκού ασφυκτική πίεση στους αντιπάλους, σημειώνοντας νέες ευκαιρίες. Χαρακτηριστική ήταν εκείνη με τον Ίσακ στο 31’, του οποίου το πλασέ «νικήθηκε» για ακόμη μία φορά από τον Λόρια.

Το γκολ ωστόσο ήρθε για τη Γεωργία σε ανύποπτο χρόνο! Στο 61’ κι έπειτα από μία «καραμπόλα», η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Κβαρατσχέλια ο οποίος δεν δίστασε να «εκτελέσει» τον Όλσεν.

Έπειτα, στο 76’, ο ίδιος πρωταγωνιστής βγήκε σε τετ α τετ με τον Σουηδό κίπερ και έκανε το 2-0, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του!

ΓΕΩΡΓΙΑ: Λόρια, Κακαμπάτζε, Κάσια, Χοτσολάβα, Λομπζανίτζε (81’ Τσαμπράντζε), Γκβίλια, Κβεκβεσκίρι (90’ Αμπουρτζάνια), Αζαρόβι, Τσιταϊσβίλι (70’ Νταβιτασβίλι), Οκριασβίλι, Κβαρατσχέλια (80’ Καζαϊσχβίλι)

ΣΟΥΗΔΙΑ: Όλσεν, Κραφτ, Λίντελεφ, Νίλσον, Αουγκούστινσον, Κλάεσον (74’ Κουλουσέβσκι), Όλσον, Σβάνμπεργκ (79’ Κουέισον), Φόρσμπεργκ, Ιμπραχίμοβιτς, Ίσακ (87’ Κάρλσον)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0