Football Talk

Εθνική Ελλάδας: Το τελευταίο της χαρτί με τους Ισπανούς!

Εθνική Ελλάδας: Το τελευταίο της χαρτί με τους Ισπανούς!

Η Εθνική Ελλάδας παίζει το τελευταίο της χαρτί για να κάνει την «υπέρβαση» της δεύτερης θέσης του ομίλου και την πρόκριση, το βράδυ της Πέμπτης (11/11, 21:45) στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Ισπανία.

«Ο θάνατος σου, η ζωή μου», είναι το ρητό το οποίο ταιριάζει απόλυτα στην αποψινή αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας, η οποία αντιμετωπίζει την ισχυρή Ισπανία το βράδυ της Πέμπτης (11/11, 21:45) για την 7η και προτελευταία  αγωνιστική των ομίλων των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Ο Τζον Φαν’τ Σκιπ δεν θα έχει στη διάθεση τού ένα πολύ δυνατό χαρτί, τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος είναι τιμωρημένος, όπως τιμωρημένος είναι και ο Χατζηδιάκος. Ο Ολλανδός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του ούτε στην αναμέτρηση με το Κόσοβο τον Μπακασέτας, καθώς εκτός της τιμωρίας αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Στην λίστα με τους τραυματίες συμπεριλαμβάνεται ο Κάρλος Ζέκα και ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος.

Μια πιθανή ενδεκάδα στο γνωστό 3-4-2-1, το οποίο επιλέγει ο Φαν’τ Σκιπ είναι: Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος κάτω από τα γκολπόστ, στην αμυντική τριάδα θα βρίσκονται οι Τζαβέλλας, Τσιμίκας και Γούτας, ο οποίος επικράτησε και ένα αβαντάζ μπροστά στο Σίμο Μήτογλου!

Στην μεσαία γραμμή Ανδρούτσος, Σιώπης, Μπουχαλάκης και Γιαννούλης, είναι πολύ πιθανό να αποτελέσουν την τετράδα, ενώ μπροστά τους μα βρίσκονται οι Μασούρας-Μάνταλος με τον Βαγγέλη Παυλίδη να βρίσκεται μπροστά τους, στην κορυφή της επίθεσης!

Είναι μια δύσκολη αποστολή για την Εθνική Ελλάδας, καθώς οι απουσίες είναι ηχηρές. Αν σήμερα η ομάδα καταφέρει να πάρει την νίκη, όλο το βάρος πέφτει στην αναμέτρηση με το Κόσοβο το βράδυ της Κυριακής.(14/11, 21:45). Μόνο με δύο νίκες, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα κρατάει την τύχη στα χέρια του και δεν θα περιμένει συνδυασμό αποτελεσμάτων!

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0