Football Talk

Πήρε θέση ο Μποροβήλος για τη Super League 2: «Δίκαιο το αίτημα για ένα βιώσιμο τηλεοπτικό συμβόλαιο»

Πήρε θέση ο Μποροβήλος για τη Super League 2: «Δίκαιο το αίτημα για ένα βιώσιμο τηλεοπτικό συμβόλαιο»
Ο πρόεδρος της Super League Interwetten, Γιώργος Μποροβήλος, σε ερώτηση που δέχθηκε για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League 2 τάχθηκε υπέρ της Λίγκας για ένα καλύτερο συμβόλαιο.
Σχετικά Άρθρα

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα επεσήμανε πως πρέπει οι σύλλογοι να βρουν ένα βιώσιμο τηλεοπτικό συμβόλαιο που θα τους βοηθήσει να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις του.

«Είναι απολύτως θεμιτό και δίκαιο το αίτημα της Super League 2 να διασφαλίσει ένα βιώσιμο τηλεοπτικό συμβόλαιο για όλες τις ομάδες της, φυσικά υπό την προϋπόθεση της απόλυτης διαφάνειας σε όλη την διαδικασία.

Η εξασφάλιση ενός αξιοπρεπούς τηλεοπτικού συμβολαίου για τη Super League 2, θα δώσει στις ομάδες ένα οικονομικό έρεισμα που θα τις βοηθήσει να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα και οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις από τις τηλεοράσεις τους.

Ευελπιστώ πως με αμοιβαίες υποχωρήσεις και μέσα από ανοιχτό διάλογο με τους αρμόδιους φορείς, η Super League 2 θα πετύχει το στόχο της εξεύρεσης τηλεοπτικής στέγης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0