Football Talk

Βλαχοδήμος στη Marca: «Θα της το κάνουμε όσο πιο δύσκολο γίνεται της Ισπανίας για να μην νικήσει»

Βλαχοδήμος στη Marca: «Θα της το κάνουμε όσο πιο δύσκολο γίνεται της Ισπανίας για να μην νικήσει»
Με αφορμή την αποψινή (11/11) αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ισπανία στο ΟΑΚΑ, ο τερματοφύλακας της Εθνικής, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, μίλησε στη Marca για το πόσο σημαντικό είναι να πάρει τους τρεις βαθμούς η γαλανόλευκη.

Ο τερματοφύλακας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα Marca, τόνισε πως η Ελλάδα θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό, προκειμένου να μην επιτρέψει στην ομάδα του Λουίς Ενρίκε να νικήσει.

«Έχουμε αναλύσει πολύ καλά την Ισπανία και ξέρουμε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, με τα όπλα που μας δίνει ο προπονητής και να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες. Θα τους το κάνουμε όσο το δυνατόν πιο δύσκολο γίνεται για να μην κερδίσουν το παιχνίδι.

Δεν είναι στο χέρι μας, αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια για να έχουμε τη δυνατότητα να τερματίσουμε δεύτεροι. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν εξαρτάται όμως μόνο από εμάς, αλλά το πιστεύουμε», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας διεθνής κίπερ της Μπενφίκα και πρόσθεσε:

«Τα μεγάλα παιχνίδια όπως με την Ισπανία είναι ξεχωριστά και συνήθως έχουμε υπέροχη ατμόσφαιρα. Κόντρα στη Σουηδία δεν είχε κόσμο, αλλά η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή.

Η Σουηδία και η Ισπανία είναι δύο μεγάλες ομάδες και παίζουν μεταξύ τους στο τελευταίο παιχνίδι. Λυπάμαι για αυτό που μας συνέβη κόντρα στη Σουηδία στο τελευταίο ματς, γιατί πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι, με πολλές ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Όλοι ξέρουν ότι η Ισπανία είναι μια ομάδα που η κατοχή είναι το δυνατό της σημείο. Ο έλεγχος της μπάλας είναι το μεγαλύτερο ατού της. Ξέρουν επίσης, πώς να βρίσκουν καλά τα κενά στην επίθεση. Είναι πολύ δυνατοί σ' αυτό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0