Football Talk

Εθνική Αγγλίας: Εκτός με ίωση ο Ντέκλαν Ράις

Εθνική Αγγλίας: Εκτός με ίωση ο Ντέκλαν Ράις

Εκτός αποστολής της Εθνικής Αγγλίας έμεινε ο Ντέκλαν Ράις λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Ο μέσος της Γουέστ Χαμ, Ντέκλαν Ράις, αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας ενόψει των προκριματικών αγώνων του Μουντιάλ 2022 εναντίον της Αλβανίας και του Σαν Μαρίνο, λόγω ίωσης, όπως ανακοινώθηκε από το σύλλογο του Λονδίνου την Τετάρτη (10/11).

Η Αγγλία, η οποία προηγείται με 20 βαθμούς στον 9ο όμιλο, τρεις περισσότερους από την Πολωνία, μετά από 8 αγώνες, υποδέχεται την Αλβανία την Παρασκευή (12/11), πριν ταξιδέψει την Δευτέρα (15/11) στο Σαν Μαρίνο, όπου και θα ολοκληρώσει την προκριματική της «εκστρατεία».

«Η Γουέστ Χαμ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Ντέκλαν Ράις επέστρεψε στο Λονδίνο από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αγγλίας, λόγω ίωσης» αναφέρει η ανακοίνωση των «σφυριών» και συνεχίζει: «Θα ακολουθήσει θεραπεία πριν επιστρέψει στην προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί στο πρωτάθλημα με την Γουλβς στις 20 Νοεμβρίου».

Από την Ομοσπονδία έγινε γνωστό ότι δεν θα κληθεί άλλος παίκτης για να καλύψει το κενό του 22χρονου, ενώ διευκρινίστηκε ότι ο μέσος, Μέισον Μάουντ και ο αριστερός μπακ, Λουκ Σο, δεν έχουν ενταχθεί ακόμη στην ομάδα λόγω ορθοδοντικής επέμβασης και διάσεισης, αντίστοιχα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0