Football Talk

Super 3 σε Μπέο: «Αν αποκαλείς εμάς αλήτες, μάλλον τρολάρεις τον εαυτό σου»

Super 3 σε Μπέο: «Αν αποκαλείς εμάς αλήτες, μάλλον τρολάρεις τον εαυτό σου»

Πυρ και μανία οι οπαδοί του Άρη! Με ανακοίνωση του ο Super 3 απάντησε σε όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος.

Θέση πήραν οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, απαντώντας στον πρόεδρο του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα η πόλη τιμά έναν άνθρωπο από την οικογένεια Παπαγεωργίου…

Έναν άνθρωπο για την κοινωνία, που το όραμα του ήταν να δημιουργήσει ένα νοσοκομείο στις δυτικές συνοικίες της πόλης, για να έχουν ανθρώπινη πρόσβαση στην υγεία και να εξυπηρετηθούν φτωχά άτομα των κατώτερων κοινωνικών τάξεων. Για εμάς, οι άνθρωποι οι οποίοι δείχνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς τον αδύναμο, είναι αυτοί που έχουν και το δικαίωμα της “ηθικής” κριτικής. Αν τέτοιοι άνθρωποι μας έλεγαν αλήτες, αποβράσματα ή περιθωριακούς θα σκύβαμε το κεφάλι κάτω ταπεινά, θα κάναμε μεταβολή και θα παίρναμε τον πούλο μας.

Το να μας αποκαλείς εσύ όμως έτσι, μάλλον θα πρέπει να τρολάρεις τον εαυτό σου. Επειδή είσαι δήμαρχος του Βόλου έχεις καθημερινή επαφή με την τοπική κοινωνία. Αν μας φέρεις έναν επαγγελματία της πόλης να πει ότι κλέψαμε ένα κρουασάν από το περίπτερο, ή έναν άλλο που σου είπε ότι του σπάσαμε την αλατιέρα ή ακόμα ότι ρίξαμε “τόγκα” στο τραπέζι, θα βγάλουμε χασπί…

Ο Λαός του ΆΡΗ κατέβηκε από τις 10 το πρωί στον Βόλο. Έζησε την πόλη, την περπάτησε και κυρίως τη ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ. Πλήρωσε το εισιτήριο του και όταν πλησίαζε η ώρα του παιχνιδιού πήγε να δει την αγαπημένη του ομάδα. Τα εκδοτήρια στο γήπεδο ήταν ανοιχτά μέχρι τις 14:30, ενώ μετά από τις αντιφατικές σου δηλώσεις -μία ελάτε, μία μην έρθετε- είπαμε “πάμε και βλέπουμε”.

Όλος ο κόσμος είχε ένα εισιτήριο στο χέρι. Όλοι όμως! Οπότε η αναφορά σου στα 288 εισιτήρια που πουλήθηκαν έχει τρεις εκδοχές: Ή ψειρίζεις την εφορία, ή σε ψειρίζουν οι μπάρμπες από τα καφενεία που έβαλες να κόβουν εισιτήρια ή έβγαλες επίτηδες πλαστά εισιτήρια για να ψειρίσεις εμάς. Το πιο από τα τρία είναι το ξέρεις εσύ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς είχαμε όλοι από ένα εισιτήριο στο χέρι. Κανένας δεν είχε προδιάθεση για καβγά και τσαμπουκάδες, και κανένας, αν θες να εμβαθύνουμε στη δικιά μας την κουλτούρα, δεν είχε καμία προδιάθεση να προετοιμάσει τον εαυτό του για κάτι άλλο… Γιατί όπως είναι γνωστό, ούτε φιλάθλους έχει η ομάδα σου, ούτε κάποιο οπαδικό κίνημα που να μπορεί να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί μας.

Παρόλα αυτά πήρατε τα λεφτά του κόσμου και κλειδώσατε τις πόρτες… Όταν είχες τα κόζια της νύχτας στα μαγαζιά έτσι ξηγιόσουν στους “οικογενειάρχηδες”; Τους έκλεινες τραπεζάκι στο μαγαζί, έπαιρνες μπροστάτζα τα λεφτά και μετά τους έλεγες “δεν παίζει τραπέζι”;;; Και όταν ερχόταν στο μαγαζί για να σε ζητήσουν το λόγο, έβαζες μπροστά την ασφάλεια;; Μην εκμεταλλεύεσαι, όταν βγαίνεις στα κανάλια, ότι και καλά τα οπαδικά κινήματα είναι αλήτες και ότι εσύ έχεις την εξουσιοδότηση να τα κρίνεις. Εσύ, ο υπηρέτης της κάθε διοίκησης της ΕΠΟ, αυτών που δημιουργήσαν όλο αυτό το σάπιο ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και δεκαετίες και αλλάζουν και αφεντικά εδώ και δεκαετίες. Μας ήρθε στο μυαλό και το περιβόητο παιχνίδι, που πάλι ήσουν πρόεδρος του Ολ. Βόλου, που τσαμπουκαλευώσουν στον Σισέ; Που βγήκε ο άνθρωπος και είπε ότι είναι ότι πιο σιχαμένο έχω συναντήσει στη ζωή μου. Ναι εκείνο το παιχνίδι, που έβγαλες την ομάδα σου Ευρώπη εις βάρος του ΑΡΗ. Αλλά τότε τα μεροκάματα ήταν από άλλου. Άσ’ το μεγάλη ιστορία είναι, να μην την ανοίξουμε τώρα ε; Εσύ δεν έχεις το δικαίωμα να μας κουνήσεις το δάχτυλο, ούτε σε εμάς ούτε σε κανέναν άλλο οπαδό.

Έτσι κι αλλιώς δεν ενοχλήσαμε κανένα. Ήρθαμε στο γήπεδο, όλες οι πόρτες ήταν κλειδωμένες και η μόνη ξεκλείδωτη ήταν τα επίσημα όπου και μπήκαμε μέσα. Εκεί μας περίμενες εσύ με τη συνοδεία σου. Και είχες την ανάγκη να πουλήσεις και τρέλα. Πίστευες ότι θα δώσεις κάποιο σόου -όπως είχες κάνει και άλλες φορές και όπως κάνεις και στα δημοτικά συμβούλια που τραμπουκίζεις δημότες- και έπιασε με άλλους. Όχι όμως με εμάς. Όσο για τις φιγούρες τις δικές σου και της ασφάλειας σου, να προσπαθεί να “εμπλακεί”, είστε για γέλια και για κλάματα. Ο κόσμος του ΑΡΗ δεν μπήκε στο γήπεδο ούτε για να σπάσει, ούτε για να ρημάξει, ούτε για να χτυπήσει κανένα. Η αντιπαράθεση του κόσμου του ΆΡΗ ήταν μόνο με σένα και τη συνοδεία σου και με κανέναν άλλο. Έτρεξες να βγάλεις ανακοίνωση στο ημίχρονο, βρίζοντας εμάς και καλά χωρίς να θέλεις την τιμωρία του ΑΡΗ. Βρίζεις τον κόσμο και πας να κάνεις δημόσιες σχέσεις με τη διοίκηση;; Απ’ ότι ακούσαμε και πληροφορηθήκαμε, το τελευταίο χρονικό διάστημα διεκδικείς μία θέση στην ΠΑΕ των δίπλα. Την πρακτική του προσβάλλω τον Λαό για να τα έχω καλά με το αφεντικό, την έχουμε μάθει εδώ και χρόνια σαν πρακτική. Μην την ακολουθήσεις γιατί θα βγεις χαμένος. Στο τέλος πάντα κερδίζει ο Λαός. Πάντως σου ευχόμαστε να την πάρεις τη θεσούλα για να τα λέμε πιο συχνά.

Στο δια ταύτα για μας είσαι ένα ανδρείκελο. Ντεμέκ άντρας, ντεμέκ αρσενικός, ντεμέκ αλήτης και ντεμέκ κιμπάρης. Ο Λαός του ΆΡΗ ήρθε, αγάπησε την ομάδα του και εσένα σε κέρασε μία πάστα… Από εσένα δεν μπορούμε να κριθούμε και σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύεις τον οικογενειάρχη φίλαθλο, ούτε την ηθική του αθλήματος. Υπόλογοι για τη στάση μας στο χθεσινό σκηνικό, είμαστε μόνο στους οικογενειάρχες που ανήκουν στην οικογένεια του ΆΡΗ, στις μανάδες και στους πατεράδες και σε όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο και αντιλαμβάνονται την αρρώστια των ανθρώπων για το ποδόσφαιρο.

Καλά έκαναν τα χανούμια και μπήκανε. Εμείς θέλουμε όλοι οι οπαδοί να πηγαίνουν παντού. Δε θα μπούμε στη δική σας λογική. Για την κατάντια του ποδοσφαίρου, του αθλητισμού, ακόμα και του “νεο-οπαδισμού” φταίει η φάρα σας. Είστε σαν τον γιατρό που παίρνει φακελάκι και μετά μιλάει για τον όρκο του Ιπποκράτη…

Το παπατζιλίκι ότι φταίνε αυτοί οι αλήτες που ήρθανε, αλλά δε φταίει ο ΆΡΗΣ, δε θα το φάμε. Αν φταίνε οι αλήτες του ΆΡΗ -σύμφωνα με όλα τα παραπάνω- φταίει και ο ΆΡΗΣ και σε αυτό καλό θα ήταν να πάρει θέση και η διοίκηση. Εκτός αν γουστάρετε δημόσιες σχέσεις μαζί του. Ο Λαός του ΆΡΗ είναι ενωμένος όπως και όλος ο Σύλλογος, μέχρι το τέλος θα είμαστε όλοι όπως πρέπει δίπλα στον κόσμο και την ομάδα.

Είσαι η ντροπή του αθλητισμού και του “μπεσαλή”.

Υ.γ. Η επόμενη μας εκδρομή θα είναι στις Σταγιάτες του Πηλίου. Εκεί που τραμπούκιζες γέρους και γυναικόπαιδα για να τους ψειρίσεις το νερό τους. Ντεμέκ μάγκα…»

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0