Football Talk

Κλοπ: «Ήταν φάουλ στον Άλισον το πρώτο γκολ, δεν έπρεπε να μετρήσει»

Κλοπ: «Ήταν φάουλ στον Άλισον το πρώτο γκολ, δεν έπρεπε να μετρήσει»

Πολλά ήταν τα παράπονα από τη διαιτησία από την πλευρά της Λίβερπουλ μετά την αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να τονίζει πως στην φάση του πρώτου γκολ, υπάρχει φάουλ στον Άλισον και δεν έπρεπε να μετρήσει.

Η Γουέστ Χαμ επικράτησε με 3-2 της Λίβερπουλ στο Λονδίνο και κατάφερε να σπάσει το αήττητο 25 αγώνων των «κόκκινων» σε Αγγλία και Ευρώπη. Τα «σφυριά» πήραν νωρίς προβάδισμα στο σκορ όταν σε κόρνερ, ο Άλισον δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα στην έξοδό του και εκείνη κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του, με τους συμπαίκτες του και τον ίδιο να κάνουν παράπονα για επιθετικό φάουλ του Ογκμπόνα.

Μετά το τέλος του αγώνα, τη φάση σχολίασε και ο Γιούργκεν Κλοπ που τόνισε πως το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς υπήρχε φάουλ στον Άλισον.

«Στο πρώτο γκολ υπάρχει φάουλ στον τερματοφύλακα. Το χέρι του Ογκμπόνα πάει πάνω στον Άλισον. Γι’ αυτό πρέπει να προστατεύονται οι τερματοφύλακες. Δεν του επέτρεψε να πάει στην μπάλα. Πολλοί θα πουν πως ψάχνω δικαιολογίες, αλλά όχι! Αποδέχομαι όταν δεν είμαστε αρκετά καλοί για να κερδίσουμε.

Περιμένουμε λογικές αποφάσεις από έναν διαιτητή και δεν τις είδαμε. Ο Κρέσγουελ έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα. Ακόμη κι αν ακουμπά την μπάλα, δεν μπορείς να μπαίνεις έτσι στη φάση. Είναι ξεκάθαρα κόκκινη κάρτα. Δεν χωρά καν συζήτηση. Αυτές οι δύο φάσεις επηρέασαν το παιχνίδι. Φυσικά η Γουέστ Χαμ δεν ευθύνεται για τις αποφάσεις του VAR», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0